MULTI-MAM® PROTECT BALZAM

30 ml

Balzam za njegu suhih i ispucanih bradavica dojilja. Umiruje i štiti. Obnavlja funkciju kožne barijere. Održava kožu mekom i podatnom.

Multi-Mam linija sadrži proizvode za sprječavanje i ublažavanje tegoba povezanih s bolnim bradavicama. 

Multi-Mam Protect balzam namijenjen je njezi suhih i ispucanih bradavica dojilja. Umiruje i štiti ispucane bradavice, obnavlja funkciju kožne barijere, održava kožu mekom i podatnom te doprinosi prirodnom sadržaju masti u koži.

Multi-Mam Protect balzam je blaga formulacija koja se uglavnom temelji na biljnim uljima i mastima. 100 % vegan. 100 % prirodnog podrijetla. Neutralnog okusa i mirisa. Bez parfema i konzervansa. Dermatološki testirano. 

Lako se nanosi. Multi-Mam Protect balzam ne treba uklanjati prije dojenja, jer je njegova formulacija sigurna za vaše dijete.

Multi-Mam Protect balzam se, po želji, može upotrebljavati tijekom cijelog dana.

Za optimalnu zaštitu nježno nanesite Multi-Mam Protect balzam na bradavice i areolu nakon svakog dojenja ili prema potrebi.

Prije dojenja balzam nije potrebno uklanjati.

Nisu potrebne posebne mjere predostrožnosti. Nisu zabilježene negativne interakcije. Nije otrovno kada se proguta.

Multi-Mam Protect balzam nije potrebno ukloniti prije dojenja, jer je siguran u slučaju da ga dijete proguta.

INFORMCIJA O ALERGIJI 

Alergija na sastojke sadržane u Multi-Mam Protect balzamu su vrlo rijetke. Ako sumnjate, primijenite malo Multi-Mam Protect balzama na unutarnju stranu podlaktice. Ako se pojavi crvena mrlja koja svrbi, savjetujemo da ne primijenite Multi-Mam Protect balzam.

Helianthus Annus Hybrid, suncokretovo ulje, Olus ulje, gliceril behenat, Butyrospermum Parkii Butter, Canola Oil, Helianthus Annuus Seed Wax, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Squalane, Camelina Sativa Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Sunflower Seed Oil.

Multi-Mam Protect balzam nije potrebno uklanjati prije dojenja.

Neutralanog je okusa i mirisa. Prirodan je, ne sadrži parfeme niti konzervanse. Dermatološki testirano. Lako se nanosi.

Ne. Neškodljiv je kada se proguta i ima neutralan okus i miris. Preporučljivo je da se balzam nanese odmah nakon dojenja ili po potrebi.
 
Koliko god želite. Posebno je preporučljivo da se nanese odmah nakon dojenja.
 
Multi-Mam Protect balzam je proizvod na bazi odabranih biljnih ulja i masti. On je veganska alternativa lanolinu, koji je po svom sastavu prirodna mast vune. Lakše se razmazuje.
Najbolje rješenje je prvo koristiti Multi-Mam komprese za tretiranje oštećenja, jer one potiču vlažno zacjeljivanje. Da biste spriječili oštećenja i omekšali kožu možete koristiti Multi-Mam Protect balzam ili Multi-Mam Lanolin.

Multi-Mam Protect balzam je balzam koja obnavlja tkivo kože te smiruje i štiti ispucane bradavice. Temeljen je na biljnim sastojcima te ima neutralan okus i bezopasan je ako proguta, tako da može pružiti optimalnu zaštitu tijekom hranjenja i tijekom cijelog dana. 
Većina oštećenja bradavica rezultat je lošeg položaja dojenčeta prilikom dojenja. Važno je da se najosjetljiviji dio tkiva bradavice uvuče duboko u usta dojenčeta.

Korištenje proizvoda koji umanjuju prirodnu zaštitu kože, kao što su sapuni i šamponi, također može uzrokovati probleme s bradavicama.

Na kraju, potencijalni uzroci problema s bradavicama mogu biti i infekcije, ekcem ili sklonost suhoj koži.

VEZANI SADRŽAJ

POVRATAK KULTURI DOJENJA

Teškoće dojenja prolaznog su karaktera, pa ne treba prebrzo odustajati jer će dugoročno i majka i dijete imati puno više koristi

Saznajte više

NAJNJEŽNIJA VEZA MAJKE I DJETETA

Danas više nitko ne sumnja da je dojenje najprirodniji i najprikladniji način prehrane novorođenčadi, a pozitivno utječe i na dijete i na majku

Saznajte više

PREDUHITRITE BOLNO DOJENJE

Usvajanjem pravilne tehnike dojenja s jedne strane, kao i higijene i njege bradavica s druge, dojenje ubrzo postaje prava ugoda i nezamjenjiv emotivni trenutak

Saznajte više