MULTI-MAM® LANOLIN

30 ml

Multi-Mam Lanolin je mast za njegu suhih i osjetljivih bradavica dojilja, prije i za vrijeme dojenja. Sadrži visoko pročišćeni lanolin za medicinsku primjenu. Sprječava pucanje i održava kožu mekom, glatkom i zdravom.

Multi-Mam linija sadrži proizvode za sprječavanje i liječenje tegoba povezanih s bolnim bradavicama.

Multi-Mam Lanolin namijenjen je njezi suhih i osjetljivih bradavica dojilja. Multi-mam Lanolin je biološki proizvod najbliži prirodnoj masti ljudske kože. Idealan je za nadomještanje i nadopunjavanje masnoće na koži koja se gubi dojenjem. Na taj način štiti bradavice od isušivanja, pucanja i osjetljivosti prije i tijekom dojenja. Budući da lanolin nije potrebno uklanjati prije dojenja, daje optimalnu zaštitu za njegu bradavica.

Bezopasan je kad ga dijete proguta.

Multi-Mam Lanolin može se po želji upotrebljavati tijekom cijelog dana. Za optimalnu zaštitu nanesite Multi-Mam Lanolin nakon dojenja. Koristite ga najmanje dva puta dnevno. Omekšajte malu količinu Multi-Mam Lanolina između vrhova prstiju i utrljajte na područje cijelih bradavica. Možda će pomoći lagano gnječenje ili grijanje tube dlanovima prije uporabe. Prije dojenja lanolin nije potrebno uklanjati.

Nisu potrebne posebne mjere predostrožnosti. Nisu zabilježene negativne interakcije. Nije otrovno kada se proguta.

Multi-Mam Lanolin ima certificiranu čistoću i sigurnost te ga nije potrebno ukloniti prije dojenja, jer je siguran prilikom gutanja djeteta.

Informacije o alergiji

Alergija na sastojke sadržane u Multi-Mam Lanolin je vrlo rijetka. Kada sumnjate, primijenite malo Multi-Mam Lanolina na unutarnju stranu podlaktice. Ako se pojavi crvena mrlja koja svrbi, savjetujemo da ne primijenite Multi-Mam Lanolin.

Visokopročišćeni, prirodni lanolin bez dodataka.

Ne, neškodljiv je kada se proguta i ima neutralan okus i miris. Posebno je preporučljivo da se lanolin namaže odmah nakon dojenja - ako se primjeni neposredno prije hranjenja, može vam otežati prijanjanje bebe pri dojenju.
Koliko god želite. Za optimalnu zaštitu, koristite Multi-Mam Lanolin najmanje dva puta dnevno.
Razmekšajte malu količinu Multi-Mam Lanolina između prstiju i nanesite na cijelu bradavicu. Lagano pritiskanje tube ili njezino zagrijavanje rukama vam može olakšati upotrebu.
Multi-Mam Lanolin sadrži najčišću prirodnu mast vune, lanolin za medicinsku namjenu. Multi-Mam Balzam je biljna alternativa, s biljnim uljima. Balzam je mekši i lakše se nanosi. 
Najbolje rješenje je prvo koristiti Multi-Mam Komprese za tretiranje oštećenja, koje potiču vlažno zacjeljivanje. Da biste spriječili oštećenja i omekšali kožu, možete koristiti Multi-Mam Balzam ili Multi-Mam Lanolin. Multi-Mam Balzam je balzam koji oporavlja tkivo kože. Temeljen na biljnim sastojcima, ima neutralan okus i bezopasan je kada se proguta, tako da može pružiti optimalnu zaštitu tijekom hranjenja tijekom cijelog dana.
Većina oštećenja bradavica rezultat je lošeg položaja dojenčeta prilikom dojenja. Važno je da se najosjetljiviji dio tkiva bradavice uvuče duboko u usta dojenčeta. Korištenje proizvoda koji umanjuju prirodnu zaštitu kože, kao što su sapuni i šamponi, također može uzrokovati probleme s bradavicama. Na kraju - infekcije, ekcem ili sklonost ka suhoj koži su potencijalni uzroci problema sa bradavicama.

VEZANI SADRŽAJ

POVRATAK KULTURI DOJENJA

Teškoće dojenja prolaznog su karaktera, pa ne treba prebrzo odustajati jer će dugoročno i majka i dijete imati puno više koristi

Saznajte više

NAJNJEŽNIJA VEZA MAJKE I DJETETA

Danas više nitko ne sumnja da je dojenje najprirodniji i najprikladniji način prehrane novorođenčadi, a pozitivno utječe i na dijete i na majku

Saznajte više

PREDUHITRITE BOLNO DOJENJE

Usvajanjem pravilne tehnike dojenja s jedne strane, kao i higijene i njege bradavica s druge, dojenje ubrzo postaje prava ugoda i nezamjenjiv emotivni trenutak

Saznajte više