MULTI-MAM® KOMPRESE

12 kompresa

Multi-Mam Komprese intenzivno liječe bolne bradavice tijekom razdoblja dojenja. Imaju izravan umirujući učinak na bolne bradavice uz osjećaj hlađenja, optimiziraju stanje kože, smanjuju oticanje i neutraliziraju štetne mikroorganizme.

Multi-Mam linija sadrži proizvode za sprječavanje i liječenje tegoba povezanih s bolnim bradavicama. 

Multi-Mam Komprese - za intenzivno liječenje bradavica:

  • podržavaju prirodni proces zacjeljivanja
  • izravan umirujući učinak na bolne bradavice uz osjećaj hlađenja 
  • optimiziraju stanje u području bradavica/kože
  • neutraliziraju štetne mikroorganizme
  • na bazi prirodnih sastojaka (i bezopasno pri gutanju).

Indikacije
  • problemi s bradavicama uzrokovani dojenjem
  • bolne, osjetljive i natečene bradavice
  • mjehurići (plikovi), upaljena područja i ljuštenje kože na bradavicama
  • nedovoljno vlage u koži bradavica

Primjena

Multi-Mam komprese posebno su razvijene za njegu bradavica dojilja. Multi-Mam komprese imaju izravan umirujući učinak na bolne bradavice uz osjećaj hlađenja, optimiziraju stanje kože i smanjuju oticanje.

Svaka kompresa je natopljena bioaktivnim gelom baziranim na patentom zaštićenom 2QR kompleksu. Ova prirodna tvar biljnog podrijetla ima jedinstvenu sposobnost sprječavanja štetnih bakterija da se uhvate na tkivo. Multi-Mam kompresa tvori mekan i udoban „jastučić“ na bradavici te stvara optimalno stanje za prirodno zacjeljivanje.

Prije dojenja nije potrebno uklanjati gel. Bioaktivni gel sadrži prirodne biljne sastojke i bezopasan je ako se proguta.

Operite ruke. Otvorite vrećicu, razmotajte kompresu i položite gelom natopljenu stranu na bolnu bradavicu. Ostavite kompresu na bradavici koliko god je potrebno, ali najmanje 10 minuta, po mogućnosti 30 minuta, a najdulje 1 sat.

Prije dojenja nije potrebno uklanjati višak jer je sastav bezopasan ukoliko se proguta. Primijenite barem dva puta dnevno do ublaženja tegoba.

Kompresa je namijenjena samo za jednokratnu uporabu. Nakon primjene iz higijenskih razloga, bacite kompresu.

Komprese se ne smiju primjenjivati dulje od 30 uzastopnih dana. U slučaju dugotrajnih ili ponovljenih tegoba obratite se svom liječniku.

Informacije o alergiji

Alergija na sastojke Multi-Mam Kompresa vrlo je rijetka. Osobe koje su alergične na biljne sastojke savjetujemo da nanesu malu količinu gela na unutarnju stranu podlaktice. Ako se pojavi crvena mrlja koja svrbi, savjetujemo da ne primijenite Multi-Mam Komprese.

Krospolimer galaktoarabinana i poliglukuronske kiseline*, glicerol (biljnog podrijetla), ksantanska guma.

*2QR kompleks: patentom zaštićeni bioaktivni polisaharidi.
                                                                                                    

Gel kojim su natopljene komprese je prirodnog podrijetla i u slučaju gutanja je bezopasan.

Preporučujemo korištenje kompresa odmah nakon dojenja - ako ih koristite neposredno prije dojenja, vlažna bradavica može otežati bebin prihvat.
Idealno 30 minuta; najmanje 10 minuta i maksimalno 1 sat.
Svaka kompresa je za jednokratnu uporabu. Iz higijenskih razloga, potrebno ih je baciti nakon svake uporabe.
Da, preporučujemo. Ako su vaše bradavice bolne nakon dojenja, komprese mogu pružiti olakšanje. Ako želite koristiti neki proizvod kao preventivu, preporučujemo Multi-Mam Lanolin ili Multi-Mam Balzam. Dojenjem se s bradavice uklanja zaštitini uljni sloj kože, koji Multi-Mam Lanolin ili Balzam mogu obnoviti.
Ne, gel je siguran za bebu. Nije potrebno ukloniti višak gela prije dojenja.

VEZANI SADRŽAJ

POVRATAK KULTURI DOJENJA

Teškoće dojenja prolaznog su karaktera, pa ne treba prebrzo odustajati jer će dugoročno i majka i dijete imati puno više koristi

Saznajte više

NAJNJEŽNIJA VEZA MAJKE I DJETETA

Danas više nitko ne sumnja da je dojenje najprirodniji i najprikladniji način prehrane novorođenčadi, a pozitivno utječe i na dijete i na majku

Saznajte više

PREDUHITRITE BOLNO DOJENJE

Usvajanjem pravilne tehnike dojenja s jedne strane, kao i higijene i njege bradavica s druge, dojenje ubrzo postaje prava ugoda i nezamjenjiv emotivni trenutak

Saznajte više