MULTI-GYN® TABLETE

10 tableta

Multi-Gyn Tablete namijenjene su pripremi otopine za ispiranje rodnice, koja se primjenjuje pomoću Multi-Gyn Bočice za ispiranje rodnice. Tako pripremljena otopina koristi se za optimalnu higijenu rodnice.

Multy-Gyn Bočica za ispiranje rodnice i Multy-Gyn Tablete primjenjuju se za opću higijenu rodnice ili za intenzivnu higijenu rodnice u slučaju pojave pojačanog iscjetka ili iscjetka neugodna mirisa, kao i svrbeža, nadražaja ili osjećaja žarenja.

Napunite Multi-Gyn Bočicu za ispiranje rodnice mlakom vodom do vrha rebrastog dijela bočice. Prelomite jednu Multi-Gyn Tabletu i otopite u vodi. Stavite aplikator u rodnicu. Rodnica se ispire otopinom nježnim stiskom bočice za ispiranje.

Uvijek se obratite liječniku kada su tegobe rodnice ustrajne.

Multy-Gyn Tablete nisu za primjenu kroz usta.

Trudnoća i dojenje 

​Ako planirate trudnoću, savjetujemo ne koristiti Multi-Gyn Bočicu za ispiranje rodnice do 3 dana nakon spolnog odnosa. Multi-Gyn Bbočica za ispiranje rodnice nije kontraceptiv. Nema poznatih kontraindikacija za primjenu Mult-Gyn Bočice za ispiranje rodnice ili Multi-Gyn Tableta tijekom trudnoće ili dojenja. Međutim, uvijek savjetujemo da se obratite svom liječniku ako ste trudni.    

Neželjeni učinci

U rijetkim slučajevima može se pojaviti alergija na neki od sastojaka.              

Ako slučajno progutate

Nema zabilježenih nuspojava. Svi sastojci su također klasificirani i kao sastojci hrane.

Laktoza, limunska kiselina, natrijev bikarbonat, mliječna kiselina, polisaharidi lista Aloe Barbadensis, askorbatna kiselina.

Glavni sastojak: 2QR-praškasti kompleks - patentom zaštićeni bioaktivni polisaharidi dobiveni iz pročišćenog ekstrakta lista Aloe Barbadensis.                                                                                           

Multi-Gyn Tablete sadrže prirodne sastojke i ne sadrže parfem.

Pripremljena otopina ispire blago i nježno.

Sastojci koji se koriste u Multi-Gyn Tabletama nemaju negativan učinak na prirodnu floru rodnice.

VEZANI SADRŽAJ

PRAVILA INTIMNE HIGIJENE

S obzirom na to da kod žena sklonih infekcijama taj problem vrlo često recidivira, ispiranjem kao preventivnom mjerom održavaju se normalna vaginalna flore i pH

Saznajte više

INTIMNE NEUGODE

Simptomi kao posljedica upale stidnice (i rodnice) najčešći su razlog posjeta ginekološkoj ordinaciji i izvor neugode

Saznajte više

VAGINALNA MIKROFLORA - ČUVAR ŽENSKOG ZDRAVLJA

Kad je narušena ravnoteža vaginalne mikroflore, gubi se njezina funkcija prirodne barijere, pa raste pH i javljaju se određene bolesti

Saznajte više