MULTI-GYN® LIQUIGEL

30 ml

Multi-Gyn LiquiGel trenutno ublažava suhoću rodnice i potiče prirodnu vlažnost. Sprječava nadraženost i održava tkivo rodnice.

Multi-Gyn LiquiGel - liječi i ublažava suhoću rodnice
• trenutno ublažava suhoću rodnice i potiče prirodnu vlažnost
• sprječava nadraženost i održava tkivo rodnice
• nadopunjuje i podržava prirodnu vlažnost rodnice
• prirodan je, siguran i štiti floru rodnice

Kako djeluje Multi-Gyn LiquiGel
Multi-Gyn LiquiGel trenutno ublažava suhoću rodnice. Optimizira stanje tkiva rodnice i potiče prirodnu vlažnost tkiva. Multi-Gyn LiquiGel se temelji na patentiranom 2QR-kompleksu. Ova prirodna tvar potječe od biljaka i sastoji se od bioaktivnih polisaharida. Ima jedinstvenu sposobnost neutralizacije štetnih mikroorganizama na siguran i učinkovit način. Stoga je također prikladan za potporu procesu prirodnog zacjeljivanja oštećenja tkiva u intimnom području.
Multi-Gyn LiquiGel potiče vlažnost rodnice koja pomaže ublažiti i zaštititi od suhoće rodnice i nadraženosti. Pomaže tijelu u vlastitom procesu vlaženja u postizanju prirodne ravnoteže i ne utječe na floru rodnice. Kako se tkivo rodnice ponovo vlaži, oporavlja prirodnu elastičnost i funkcije. Multi-Gyn LiquiGel stvara bio-prianjajući sloj preko sluznice, kako bi se osigurala dugotrajna vlažnost i održavanje zdrave flore rodnice. Tijekom spolnog odnosa nadopunjuje i podržava prirodnu vlažnost rodnice. Redovitom primjenom LiquiGela, smanjuje se nadraženost i podržava optimalno stanje rodnice. Sastav je prirodan, siguran i blag jer se ne temelji na toksičnim tvarima niti jakim kemikalijama pa stoga nema štetnih događaja.
Multi-Gyn LiquiGel nije hormonsko liječenje, ali je, zbog jedinstvenog načina djelovanja, medicinski proizvod klase rizika IIa.

Indikacije
• suhoća rodnice tijekom i nakon menopauze
• suhoća rodnice uzrokovana hormonskim promjenama, lijekovima i stresom
• suhoća rodnice tijekom spolnog odnosa
• atrofija rodnice, nadraženost i/ili nelagoda

• U slučaju suhoće rodnice, primijenite Multi-Gyn LiquiGel u dostatnoj količini barem jednom dnevno ili kad god je potrebno olakšanje simptoma.
• Za sprječavanje suhoće rodnice i nadraženosti povezane sa suhoćom rodnice, primijenite Multi-Gyn LiquiGel dvaput dnevno u dostatnoj količini, tijekom najmanje pet dana.
• Za poticanje prirodne vlažnosti rodnice, primijenite Multi-Gyn LiquiGel svaki dan, neposredno prije odlaska na spavanje.
Gel ne ostavlja mrlje na donjem rublju. Siguran je i blag te će Vam pružiti izravno olakšanje kod suhoće rodnice, nadraženosti i svrbeža. Multi-Gyn LiquiGel ne smije se primjenjivati dulje od 30 uzastopnih dana tako da se flora rodnice može sama regulirati bez podrške.
U slučaju trajnih ili ponavljajućih tegoba, uvijek se trebate obratiti liječniku.

Štetni događaji
Multi-Gyn Liquigel nema poznatih štetnih događaja i sigurnog je i prirodnog sastava. Multi-Gyn Liquigel nije kontraceptiv i ne sadrži spermicide. Međutim, utjecaj na aktivnost stanica sperme nije istražena.

Primjena s lijekovima
Multi-Gyn LiquiGel ne utječe na lijekove.

Trudnoća i dojenje
Nema poznatih kontraindikacija za primjenu Multi-Gyn LiquiGela tijekom trudnoće i dojenja.
                                   
Napomena!
Multi-Gyn LiquiGel je djelatni proizvod koji vlaži intimno područje, održava i potiče prirodnu vlažnost tkiva. Kao djelatni proizvod, Multi-Gyn Liquigel može stvoriti osjećaj topline i peckanja nakon primjene. To je sasvim normalno i nestati će nakon nekoliko minuta.
Alergije na sastojke Multi-Gyn Liquigela vrlo su rijetke. Kada imate nedoumice, nanesite malu količinu gela na unutarnju stranu ruke. Ako se pojavi crvena mrlja koja svrbi, savjetujemo da ne primjenjujete Multi-Gyn Liquigel.

krospolimer galaktoarabinana i poliglukuronske kiseline*, glicerol, betain, ksantan guma
*2QR-kompleks: patentirani bioaktivni polisaharidi.

Prirodni, sigurni i blagi sastojci.
Multi-Gyn LiquiGel ne sadrži konzervanse, hormone, silikone, sastojke životinjskog podrijetla, jake kemijske tvari ili mirise te je potpuno neškodljiv. Nije mastan, ne ostavlja mrlje i topljiv je u vodi. Ne utječe na tampone ili na prezervative.

Nanesite Multi-Gyn LiquiGel najmanje jednom dnevno ili svaki put kad poželite olakšanje. 
Da, Multi-Gyn LiquiGel namijenjen je za svaku ženu koja osjeti suhoću rodnice. Uzroci suhoće mogu biti različiti, a neki od njih su hormonalne promjene, uzimanje lijekova, kronične bolesti, menstruacija, stanje nakon poroda, upotreba tampona i dr. 
Da, možete. Multi-Gyn LiquiGel namijenjen je prije svega za rješavanje tegoba kod žena koje pate od suhoće rodnice izazvane hormonalnim promjenama ili kroničnom upotrebom lijekova. Međutim, ne postoji nijedan razlog protiv da se koristi kao lubrikant, a može se koristiti i s prezervativom.