MULTI-GYN® LIQUIGEL

30 ml

Multi-Gyn LiquiGel trenutačno ublažava suhoću rodnice i nadopunjuje prirodnu vlažnost. Štiti od nadražaja tijekom spolnog odnosa.

Kako djeluje Multi-Gyn LiquiGel?

Multi-Gyn LiquiGel je prirodni gel koji se temelji na patentom zaštićenom 2QR kompleksu koji sadrži biopolimere. Ima funkciju ovlaživanja i djeluje na siguran i učinkovit način. Multi-Gyn LiquiGel stvara ljepljivi sloj na stjenjci rodnice kako bi se osiguralo dugotrajno vlaženje i održala zdrava flora rodnice.

Redovita primjena Multi-Gyn LiquiGela smanjuje nadraženost izazvanu suhoćom rodnice. Multi-Gyn LiquiGel nadopunjuje prirodnu vlažnost rodnice tijekom spolnog odnosa. Sastav se temelji na prirodnim sastojcima, ne sadrži hormone i blagog je djelovanja.

Multi-Gyn LiquiGel ne predstavlja hormonsko liječenje, ali je zbog jedinstvenog načina djelovanja kategoriziran kao medicinski proizvod klase rizika IIa.

Multi-Gyn LiquiGel:                                                                                                                                        

  • trenutačno ublažava suhoću rodnice                                                                                                                                                                        
  • štiti od nadražaja tijekom spolnog odnosa                                                                                                                                                          
  • nadopunjuje prirodnu vlažnost rodnice                                                                                                                                                              
  • temelji se na prirodnim sastojcima                                                                                                                                                                    
  • ne sadrži hormone.

Indikacije

Multi-Gyn LiquiGel idealan je za ublažavanje suhoće rodnice. Suhoća rodnice može imati mnogo uzroka, uključujući hormonske promjene (kao što su porođaj, dojenje ili menopauza), lijekovi i stres.

Multi-Gyn LiquiGel trenutačno ublažava nadraženost i nelagodu povezanu sa suhoćom rodnice. Nadopunjuje prirodnu vlažnost rodnice. Nadopunjavanjem vlažnosti gel pomaže ublažiti nadraženost i zaštititi rodnicu od suhoće.

Multi-Gyn LiquiGel ne utječe na vaginalnu floru i može se koristiti tijekom spolnog odnosa kako bi potpomogao prirodnu vlažnost rodnice.

Za suhoću rodnice primijenite dostatnu količinu Multi-Gyn LiquiGela barem jednom dnevno ili kad god je potrebno olakšati tegobe.

Ako se tegobe ne povuku ili se ponovno jave, trebate se obratiti svom liječniku.

Multi-Gyn LiquiGel ne smije se primjenjivati dulje od 30 uzastopnih dana. Time se omogućava da se flora rodnice obnavlja i regulira samostalno bez podrške.

Informacije o alergiji

Alergija na sastojke Multi-Gyn LiquiGel vrlo je rijetka. Ako imate dvojbi, ispitajte malu količinu na unutarnjoj strani ruke. Ako se pojavi crvena točka ili mrlja koja svrbi, savjetujemo da ne primijenite Multi-Gyn LiquiGel.       

Štetni događaji 

Za Multi-Gyn LiquiGel nema poznatih štetnih događaja, a sastav se temelji na prirodnim sastojcima. Multi-Gyn LiquiGel nije kontraceptiv i ne sadrži spermicid. Međutim, utjecaj na aktivnost spermija nije istražen.                  

Interakcije s lijekovima

Nema poznatih interakcija s lijekovima.      

Trudnoća i dojenje

Nema poznatih kontraindikacija za primjenu Multi-Gyn LiquiGela tijekom trudnoće i dojenja. Razmotrite mogućnosti sa svojim liječnikom.     

Primjena s komdomima i pesarima

Multi-Gyn Liquigel ne smije se koristiti istodobno s kondomima. Učinak na pesare nije poznat.  

Primjena s tamponima i postupak ispiranja rodnice

Ne preporuča se istodobna primjena Multi-Gyn Liquigela s tamponima i tijekom postupka ispiranja rodnice. Oni mogu ukloniti (dio) Multi-Gyn Liquigela iz rodnice i stoga umanjiti učinak proizvoda.  

Krospolimer galaktoarabinana i poliglukuronske kiseline*, glicerol, betain, ksantanska guma.

*2QR kompleks - patentom zaštićeni, pročišćeni sastojak Aloe Barbadensis

Prirodni, sigurni i blagi sastojci.

Multi-Gyn LiquiGel ne sadrži mirise, hormone, ni sastojke životinjskog podrijetla. Nije mastan, ne ostavlja mrlje i topljiv je u vodi.

Nanesite Multi-Gyn LiquiGel najmanje jednom dnevno ili svaki put kad je potrebno olakšati tegobe.
Da, možete. Multi-Gyn LiquiGel namijenjen je za svaku ženu koja osjeti suhoću rodnice.

Uzroci suhoće mogu biti različiti, a neki od njih su hormonalne promjene, uzimanje lijekova, kronične bolesti, menstruacija, stanje nakon poroda, upotreba tampona i dr.
Da, možete. Multi-Gyn LiquiGel namijenjen je prije svega za rješavanje tegoba kod žena koje pate od suhoće rodnice izazvane hormonalnim promjenama ili kroničnom upotrebom lijekova. Međutim, ne postoji nijedan razlog protiv da se koristi kao lubrikant.

Multi-Gyn Liquigel ne smije se koristiti istodobno s kondomima.

VEZANI SADRŽAJ

SUHOĆA SPOLOVILA - NELAGODA KOJA TIŠTI

Najveći dio od oko 45 posto žena u perimenopauzi, menopauzi ili postmenopauzi razvije simptome suhoće spolovila, ali o tome nerado govore

Saznajte više

VAGINALNA MIKROFLORA - ČUVAR ŽENSKOG ZDRAVLJA

Kad je narušena ravnoteža vaginalne mikroflore, gubi se njezina funkcija prirodne barijere, pa raste pH i javljaju se određene bolesti

Saznajte više

BIOAKTIVNI PRINCIP KOJI LIJEČI

Bioaktivni pristup prevenciji i liječenju vaginalnih tegoba uključuje blokiranje vezivanja patogenih mikroorganizama za tkivo te podržavanje imunosnog odgovora

Saznajte više