FEMMENESSENCE MACAPAUSE®

120 kapsula

Femmenessence MacaPause kapsule su dodatak prehrani i sadrže ekstrakt korijena biljke maka (maca, Lepidium meyenii) koja doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava.

Što su Femmenessence MacaPause kapsule i za što se koriste?

Femmenessence MacaPause kapsule su dodatak prehrani i sadrže ekstrakt korijena biljke maka (maca, Lepidium meyenii) koja doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava.

Kako koristiti Femmenessence MacaPause kapsule?

Uzeti 2 kapsule dva puta dnevno (prije doručka i rano poslijepodne) s čašom vode, ne uz obrok.

Kada ne bi trebali koristiti Femmenessence MacaPause kapsule?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Upozorenje

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod bolesti štitnjače, trudnicama, dojiljama i djeci. Ako ste trudni ili dojite, opće je pravilo da se prije uzimanja bilo kojeg lijeka najprije posavjetujete s liječnikom.

Napomene

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Ekstrakt korijena make (Lepidium peruvianum), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 4 kapsule): ekstrakt korijena make 2000 mg.

Femmenessence dodatak prehrani je potpuno prirodan proizvod vrhunske i svjetski priznate kvalitete koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava kod žena. 

U svojoj paleti, Femmenessence nudi proizvode specifično namijenjene različitim razdobljima u životnom ciklusu žene: 

  • Femmenessence MacaHarmony - za žene u reproduktivnoj dobi
  • Femmenessence MacaLife - za žene između 44. i 54. godine života
  • Femmenessence MacaPause - za žene iznad 55. godine života. 

Femmenessence MacaHarmony, MacaLife i MacaPause su proizvodi s potpuno prirodnim sastojcima i ne sadrže dodane šećere, boje, hormone ili druge kemijske pripravke. 

Glavni sastojak Femmenessenca je biljka maka (maca, Lepidium peruvianum). Maka se uzgaja isključivo u središnjim peruanskim Andama na visini od preko 3000 metara u vrlo oštrim klimatskim uvjetima. Njezina sposobnost prepoznavanja potreba svakog pojedinog organizma priskrbila joj je nadimak “pametna biljka“.

Femmenessence se ne koristi kemikalijama u bilo kojem proizvodnom postupku. Upotrebljava se u vegetarijanskim kapsulama pakiranim u blistere koji sprječavaju ulazak kisika. Femmenessence je 100 posto prirodan i organski čist proizvod.

VEZANI SADRŽAJ

MENOPAUZA KAO ŽIVOTNA PREKRETNICA

Temeljno načelo menopauzalne medicine jest poboljšati kvalitetu života, a prvo i osnovno pravilo je promjena loših životnih navika

Saznajte više

DIJAGNOSTIČKI VODIČ - ZRELA I STARIJA DOB

Produljenje životnog vijeka kao odraz poboljšanih životnih uvjeta i bolje zdravstvene skrbi donosi sa sobom nove socijalne i zdravstvene trenutke u životu žene

Saznajte više

MENOPAUZA I DEPRESIJA - NEMOJTE ROBOVATI PREDRASUDAMA

Ako se žena pred ulaskom u menopauzu osjeća depresivno, trebala bi posjetiti utvrditi hormonalni status, a ako je depresija jače izražena ili je postojala u prošlosti, trebala bi potražiti savjet psihijatra ili psihologa

Saznajte više