FEMMENESSENCE MACAHARMONY®

120 kapsula

Femmenessence MacaHarmony kapsule su dodatak prehrani i sadrže ekstrakt korijena biljke maka (maca, Lepidium meyenii) koja doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava.

ŠTO SU FEMMENESSENCE MACAHARMONY KAPSULE I ZA ŠTO SE KORISTE?

Femmenessence MacaHarmony kapsule su dodatak prehrani i sadrže ekstrakt korijena biljke maka (maca, Lepidium meyenii) koja doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava.

KAKO KORISTITI FEMMENESSENCE MACAHARMONY KAPSULE?

Uzeti 1 kapsulu dva puta dnevno (prije doručka i rano poslijepodne) s čašom vode, ne uz obrok.

KADA KORISTITI FEMMENESSENCE MACAHARMONY KAPSULE I KAKO DUGO?

Koristiti po potrebi. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

KADA NE BI TREBALI KORISTITI FEMMENESSENCE MACAHARMONY KAPSULE?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod bolesti štitnjače, trudnicama, dojiljama i djeci. Ako ste trudni ili dojite, opće je pravilo da se prije uzimanja bilo kojeg lijeka najprije posavjetujete s liječnikom.

UPOZORENJA

Čuvati izvan pogleda i dohvata djece.

Ekstrakt korijena make (Lepidium peruvianum), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule): ekstrakt korijena make - 1000 mg.

Femmenessence dodatak prehrani je potpuno prirodan proizvod vrhunske i svjetski priznate kvalitete koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava kod žena. 

U svojoj paleti, Femmenessence nudi proizvode specifično namijenjene različitim razdobljima u životnom ciklusu žene: 

  • Femmenessence MacaHarmony - za žene u reproduktivnoj dobi;
  • Femmenessence MacaLife - za žene između 44. i 54. godine života;
  • Femmenessence MacaPause - za žene iznad 55. godine života. 

Femmenessence MacaHarmony, MacaLife i MacaPause su proizvodi s potpuno prirodnim sastojcima i ne sadrže dodane šećere, boje, hormone ili druge kemijske pripravke. 

Glavni sastojak Femmenessenca je biljka maka (maca, Lepidium peruvianum). Maka se uzgaja isključivo u središnjim peruanskim Andama na visini od preko 3000 metara u vrlo oštrim klimatskim uvjetima. Njezina sposobnost prepoznavanja potreba svakog pojedinog organizma priskrbila joj je nadimak “pametna biljka“.

Korijen make u sebi sadrži vitamine B1, B2, B12 i C, alkaloide, mikro i makro nutrijente, ugljikohidrate, bjelančevine, vlakna, masne kiseline, fruktozu, škrob, tanin, natrij, kalij, kalcij, bakar, cink, željezo, mangan, silicij i magnezij. 

Femmenessence se ne koristi kemikalijama u bilo kojem proizvodnom postupku. Upotrebljava se u vegetarijanskim kapsulama pakiranim u blistere koji sprječavaju ulazak kisika. Kapsule ne sadržavaju ikakve ekscipijente, aditive, konzervanse, magnezij stearat ili silicijev dioksid. Femmenessence je 100 posto prirodan i organski čist proizvod.

VEZANI SADRŽAJ

MENOPAUZA KAO ŽIVOTNA PREKRETNICA

Temeljno načelo menopauzalne medicine jest poboljšati kvalitetu života, a prvo i osnovno pravilo je promjena loših životnih navika

Saznajte više

INVENTURA ŽIVOTA

Gotovo svi u srednjoj životnoj dobi dožive previranja - većina bez ozbiljnijih patnji, a neki s vrlo izraženim emocionalnim tegobama

Saznajte više

KAD PROMJENE ZAKUCAJU NA VRATA

Promjena hormonalnog ritma u vrijeme perimenopauze kod žena može izazvati bolan osjećaj gubitka samokontrole

Saznajte više