ESEMTAN® LOSION ZA PRANJE

500 ml, 1 L, 5 L

Losion za pranje tijela na bazi odabranih tvari za njegu kože i nježnih surfatkanata, koje koža osobito dobro podnosi.

Esemtan losion za pranje je losion za nježno pranje tijela, lica i kose, pogodan za sve tipove kože,  pogotovo za osjetljivu kožu. Kao rezultat uravnotežene mješavine raznih sastojaka, esemtan losion za pranje ima svojstvo njege kože. Nježna pjena, ugodan miris i profinjena opalescentna zeleno plava boja zaokružuju pozitivna svojstva proizvoda. Alantoin, tvar koja smiruje nadraženost, a prisutna je diljem biljnog svijeta, štiti kožu od iritacija. Zaštitu i njegu kože pojačavaju emolijentne tvari.

Za pranje ruku primijenite oko 2 ml losiona. Za kupanje u kadi oko 20 ml na 100 l vode; za djelomične kupke odgovarajuća količina. Za tuširanje i pranje kose koristite proizvod na isti način kao i uobičajene proizvode za tuširanje ili pranje kose.

Čuvajte na sobnoj temperaturi. Može doći do taloženja sastojaka proizvoda, što ne utječe na njegovu kvalitetu. Prije uporabe potrebno je samo protresti bočicu.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Lauryl Glucoside, Allantoin, Glycol Distearate, Disodium Laureth Sulfosuccinat, Stearamide MEA, Cocamide DEA, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Parfum, Cl 42090, Cl 47005, Sodium Hydroxide, Lactic Acid, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal

Esemtan losion za pranje namijenjen je za univerzalnu uporabu - za cijelo tijelo, lice i kosu. Za sve tipove kože, čak i za osjetljivu kožu. pH je neutralan, ne sadrži sapune niti alkalije. Sadrži alantoin za zaštitu i njegu kože. Sadrži ugodan miris i opalescentnu zeleno plavu boju.

Esemtan losion za pranje je pogodan i za pranje kose, kao i tijela i lica, a zbog dodatka alantoina te emolijentnih tvari ne uzroku isušivanje i nadraženost.
Ukoliko su protokoli za kiruršku dezinfekciju ruku napisani tako da se umjesto antimikrobnog losiona za pranje ruku koristi običan sapun, onda je esemtan® losion za pranje idealni izbor za uporabu prije alkoholnog dezinficijensa za ruke, budući da neće izazvati dodatno isušivanje i nadražaj, kao npr. običan sapun.

VEZANI SADRŽAJ

ČISTOĆA RUKU POLA JE ZDRAVLJA

Ruke su najizloženije mikroorganizmima. Stoga je njihova higijena iznimno važna, jer se prljavim rukama i neposrednim ili posrednim kontaktom preko predmeta, hrane ili materijala s kojima dolaze u doticaj šire brojne zaraze.

Saznajte više

ČISTE RUKE - POLA ZDRAVLJA

Ispravna tehnika pranja ruku smanjuje i uništava uzročnike zaraznih bolesti, kako u djece tako u odraslih, a jednostavno se nauči.

Saznajte više

PUTOVATI I OSTATI ZDRAV

Ponovimo osnovna pravila osobne higijene, kao preventivna postupka u očuvanju zdravlja u promijenjenim životnim uvjetima

Saznajte više