KERTYOL P.S.O. BALZAM ZA SVAKODNEVNU HIDRACIJU

400 ml

Potporna njega za kožu sklonu psorijazi. Ispitano pod nadzorom dermatologa. Poboljšava izgled kože. Umiruje svrbež uzrokovan suhoćom kože.

Kertyol P.S.O. balzam za svakodnevnu hidraciju predstavlja potpornu njegu za kožu sklonu psorijazi te se kao takav može koristiti u kombinaciji ili nastavno na medicinski tretman. Posebno je formuliran za njegu kože cijelog tijela, naročito na dijelovima bez plakova. Nedavna istraživanja su pokazala kako svakodnevna njega kože cijelog tijela može pomoći u sprječavanje pogoršanja stanja kože.

Ova njega kože djeluje na način da:
1. jača kožnu barijeru zahvaljujući VederinuTM* koji potiče fiziološku hidraciju kože
2. umiruje svrbež** i smanjuje pojavu crvenila zahvaljujući Celastrolu i Polidokanolu.
 
Ugodne je teksture, brzo se upija ostavljajući nemastan i neljepljiv završni sloj koji omogućava da se odmah odjenete bez bojanja ili lijepljenja odjeće za kožu.

*In vitro ispitivanje
**uzrokovan suhoćom kože

Nanijeti jednom dnevno, svaki dan na cijelo tijelo. 
Savjet: lakše se nanosi na vlažnu kožu nakon tuširanja. 

Izbjegavati doticaj s očima.

WATER (AQUA), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL), LAURETH-9, 1,2-HEXANEDIOLBENZOIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, CETEARYL GLUCOSIDE, CETYL ALCOHOL, CICHORIUM INTYBUS (CHICORY) ROOT EXTRACT, FRAGRANCE (PERFUME), GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, PENTYLENE GLYCOL, POLYACRYLATE-13, POLYISOBUTENE, POLYSORBATE 20, SODIUM HYDROXIDE, SORBITAN ISOSTEARATE, TRIPTERYGIUM WILFORDII CALLUS EXTRACT,     

Formula sadrži Celastrol, djelatni sastojak 100 % prirodnog podrijetla proizveden biotehnološkim procesom, patentiranim od strane Pierre Fabre laboratorija.  
Kertyol P.S.O. balzam za svakodnevnu hidraciju umiruje svrbež i smanjuje suhoću kože, čime poboljšava izgled kože. 

Izvrsna podnošljivost u kombinaciji s lokalnim i sistemskim medicinskim tretmanom*
* Kliničko ispitivanje: Podnošljivost procijenjena na 50 ispitanika s psorijazom. Proizvod se primjenjivao jednom dnevno na cijelo tijelo tijekom 4 tjedna u kombinaciji s lokalnim i sistemskim medicinskim tretmanom.

Kliničko ispitivanje:

  • 47 % manja suhoća kože nakon 8 dana*
  • 59 % manji osjećaj svrbeža** nakon mjesec dana

* Učinkovitost procijenjena na 41 ispitaniku s blagom do umjerenom psorijazom na tijelu. Proizvod se primjenjivao jednom  dnevno tijekom 4 tjedna. 
** Uzrokovan suhoćom kože. 

VEZANI SADRŽAJ

PSORIJAZA - BOLEST S NEKOLIKO LICA

Postoje različite kliničke slike psorijaze, koja se gotovo redovito javlja na laktovima i koljenima, u vlasištu i predjelu križa

Saznajte više

KAKO ŽIVJETI S PSORIJAZOM

Činjenica da je psorijaza vidljiva i da može značajno narušiti vanjski izgled bolesnika utječe i na njegovu sliku o sebi i negativno se odražava na samopoštovanje

Saznajte više