PILEX® MAX

28 kapsula

Pilex MAX je dodatak prehrani koji pruža učinkovitu pomoć zdravlju vena analnog područja. Pilex MAX formula sastoji se od potpuno prirodnih sastojaka, a patentirana receptura temeljena je na uravnoteženoj kombinaciji biljnih ekstrakata. Hamamelis (Hamamelis virginiana) doprinosi zdravlju vena. Uzima se na usta u obliku kapsula.

ŠTO SU PILEX MAX KAPSULE I ZA ŠTO SE KORISTE?

Pilex MAX je dodatak prehrani u obliku kapsula koji pruža učinkovitu pomoć zdravlju vena analnog područja.

KAKO KORISTITI PILEX MAX KAPSULE?

Pilex MAX je preparat u obliku kapsula i vrlo je jednostavan za korištenje, uzima se na usta. Pilex MAX kapsule potrebno je uzimati svaki dan ujutro s vodom ili jogurtom, pola sata prije doručka. Pilex MAX je u ponudi u bočici koja sadrži 28 kapsula. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

KADA KORISTITI PILEX MAX KAPSULE I KOLIKO DUGO?

Po potrebi, preporučuje se uzimati dvije kapsule dnevno tijekom 7 ili 14 dana u nizu. Ne preporučuje se koristiti dulje od 2 tjedna u nizu. 

KADA NE BI TREBALI KORISTITI PILEX MAX KAPSULE?

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama s povišenim krvnim tlakom i djeci.                             

Trudnoća i dojenje

Sigurnost uzimanja Pilex MAX kaspula tijekom trudnoće i dojenja još nije istražena, zbog toga se u tom razdoblju ne preporuča.
Ako ste trudni ili dojite, opće je pravilo da se prije uzimanja bilo kojeg lijeka najprije posavjetujete s liječnikom.

Utjecaj na sposobnost upravljanja vozilima i rada s opremom ili strojevima

Nema podataka o utjecaju na sposobnost upravljanja vozilima i rada s opremom i strojevima.

INTERAKCIJE S DRUGIM PROIZVODIMA

Interakcije s drugim proizvodima nisu poznate, stoga je preporučljivo savjetovati se s liječnikom prije uporabe Pilex MAX kapsula.

UPOZORENJA

Čuvati izvan pogleda i dohvata djece.

Ekstrakt korijena cikorije (Cichorium intybus), ekstrakt korijena i kore žutike trpke (Berberis vulgaris), ekstrakt lista hamamelisa (Hamamelis virginiana), želatina (kapsula).    

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi = 2 kapsule:

  • ekstrakt korijena cikorije - 450 mg,
  • ekstrakt korijena i kore žutike trpke - 360 mg,
  • ekstrakt lista hamamelisa - 90 mg.

Pilex MAX kapsule preporučuje se koristiti prema potrebi. Prednost Pilex MAX kapsula je u tome što se uzimaju na usta jednom dnevno (laka i jednostavna primjena), a pružaju učinkovitu pomoć zdravlju vena analnog područja. Njihova prednost je i u tome što se uzimaju u kontinuitetu najdulje 2 tjedna, nakon čega slijedi pauza sve do ponovne uporabe.

Mogu, posebno s mastima. 
Rok valjanosti Pilex kapsula je do datuma naznačenog na pakiranju proizvoda.

VEZANI SADRŽAJ

PROBLEM O KOJEM SE NERADO GOVORI

Hemoroidi češće zahvaćaju starije od 45 godina, no to nije pravilo, s obzirom na to da danas sve više problema imaju i mlađe osobe

Saznajte više

HEMOROIDE NE MORATE TRPJETI

Jednim od glavnih čimbenika nastanka smatra se uspravno držanje, zbog čega se povećava tlak u hemoroidalnim venama

Saznajte više

OPSTIPACIJA

Opstipacija, kao jedan od najčešćih problema vezanih za probavni sustav, može biti rezultat različitih bolesti i poremećaja, ali i odraz loših životnih navika

Saznajte više