MULTI-MAM® BALZAM

30 ml

Multi-Mam Balzam za njegu suhih i osjetljivih bradavica dojilja, prije i za vrijeme dojenja. Sprječava pucanje i održava kožu mekom, glatkom i zdravom.

Multi-Mam linija sadrži proizvode za sprječavanje i ublažavanje tegoba povezanih s bolnim bradavicama. 

Multi-Mam balzam namijenjen je njezi suhih i osjetljivih bradavica dojilja. Multi-Mam balzam zamjenjuje i nadopunjuje prirodnu masnoću na koži te na taj način štiti bradavice od pucanja prije i tijekom razdoblja dojenja. Temelji se na uljima biljnoga podrijetla i na pročišćenom pčelinjem vosku.

Sastav je prirodan, neutralnog je okusa i mirisa. Multi-Mam balzam ne treba uklanjati prije dojenja jer je njegova formulacija sigurna za vašu dijete.

Nije ljepljiv i lako se nanosi.

Multi-Mam balzam može se po želji upotrebljavati tijekom cijelog dana. Za optimalnu zaštitu nanesite Multi-Mam balzam nakon dojenja. Koristite ga najmanje dva puta dnevno.

Omekšajte malu količinu Multi-Mam balzama između vrhova prstiju i utrljajte na područje cijelih bradavica. Prije dojenja balzam nije potrebno uklanjati.

Nisu potrebne posebne mjere predostrožnosti. Nisu zabilježene negativne interakcije. Nije otrovno kada se proguta.

Multi-Mam balzam nije potrebno ukloniti prije dojenja, jer je siguran prilikom gutanja djeteta.    

Informacije o alergiji

Alergija na sastojke sadržane u Multi-Mam balzam vrlo je rijetka. Kada sumnjate, primijenite malo Multi-Mam balzama na unutarnju stranu podlaktice. Ako se pojavi crvena mrlja koja svrbi, savjetujemo da ne primijenite Multi-Mam balzam.

Ulje sjemenki suncokreta (Hellanthus Annuus), Shea maslac (Butyrospermum Parkii butter), PEG-8 pčelinji vosak, skvalen, poligliceril-3 ricinoleat, propil galat.

Multi-Mam balzam nije potrebno uklanjati prije dojenja. Neutralanog je okusa i mirisa. Prirodan je, ne sadrži parfeme. Nije ljepljiv i lako se nanosi.

Ne, neškodljiv je kada se proguta i ima neutralan okus i miris. Preporučljivo je da se balzam namaže odmah nakon dojenja - ako se primijeni neposredno prije hranjenja, može vam otežati prianjanje bebe pri dojenju.
Koliko god želite. Posebno je preporučljivo da se balzam nanese odmah nakon dojenja.
Multi-Mam Balzam je proizvod na bazi odabranih biljnih ulja. On je biljna alternativa lanolinu, koji je po svom sastavu prirodna mast vune.
Najbolje rješenje je prvo koristiti Multi-Mam Komprese za tretiranje oštećenja, koje potiču vlažno zacjeljivanje. Da biste spriječili oštećenja i omekšali kožu, možete koristiti Multi-Mam Balzam ili Multi-Mam Lanolin. Multi-Mam Balzam je balzam koja oporavlja tkivo kože. Temeljen na biljnim sastojcima, ima neutralan ukus i bezopasan je kada se proguta, tako da može pružiti optimalnu zaštitu tijekom hranjenja i tijekom cijelog dana.
Većina oštećenja bradavica rezultat je lošeg položaja dojenčeta prilikom dojenja. Važno je da se najosjetljiviji dio tkiva bradavice uvuče duboko u usta dojenčeta. Korištenje proizvoda koji umanjuju prirodnu zaštitu kože, kao što su sapuni i šamponi, također može uzrokovati probleme s bradavicama. Na kraju - infekcije, ekcem ili sklonost ka suhoj koži su potencijalni uzroci problema s bradavicama.

VEZANI SADRŽAJ

POVRATAK KULTURI DOJENJA

Teškoće dojenja prolaznog su karaktera, pa ne treba prebrzo odustajati jer će dugoročno i majka i dijete imati puno više koristi

Saznajte više

NAJNJEŽNIJA VEZA MAJKE I DJETETA

Danas više nitko ne sumnja da je dojenje najprirodniji i najprikladniji način prehrane novorođenčadi, a pozitivno utječe i na dijete i na majku

Saznajte više

PREDUHITRITE BOLNO DOJENJE

Usvajanjem pravilne tehnike dojenja s jedne strane, kao i higijene i njege bradavica s druge, dojenje ubrzo postaje prava ugoda i nezamjenjiv emotivni trenutak

Saznajte više