FITOBALM BALZAMIČNI GEL

50 ml

Fitobalm balzamični gel je zahvaljujući dragocjenim prirodnim sastojcima, kao što su esencijalna ulja bora, mirte i jele poznat po svom balzamičnom djelovanju. Ne sadrži kamfor, mentol i vazelin.

Fitobalm balzamični gel je prirodni proizvod. Zahvaljujući visokom stupnju sigurnosti i netoksičnosti te odsutnosti kamfora, mentola i vazelina, može se koristiti kao umirujuća potpora za uporabu kod djece i dojenčadi. Primjena se ponajviše preporučuje zimi ili u slučaju boravka u nezdravim uvjetima i izloženosti zagađivačima okoline. Zahvaljujući dragocjenim prirodnim sastojcima kao što su esencijalna ulja bora, mirte i jele poznat je po svom balzamičnom djelovanju.

Malu količinu gela nanijeti na dlanove i rastrljati na leđa i prsa djeteta.

Samo za vanjsku uporabu.
Ne smije se progutati.
Držati izvan dohvata male djece. 

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, MYRTUS COMMUNIS LEAF OIL, LIMONENE, ABIES ALBA NEEDLE OIL, PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL, TOCOPHERYL ACETATE, CI 61565, CI 47000, CI 42090, GERANIOL, LINALOOL.

Ne sadrži kamfor, mentol i vazelin. Može se koristiti od rođenja. 

VEZANI SADRŽAJ

PROHODAN NOS - MANJE BRIGE

Za razliku od nosnog disanja, disanje kroz usta ne omogućava kondicioniranje i pročišćavanje zraka

Saznajte više

UPALA DIŠNIH PUTOVA U DJECE - ŠTO TREBA ZNATI?

Neobično je važna dobra suradnja roditelja i liječnika, jer će samo zajedničkim naporima brže doći do ozdravljenja

Saznajte više

KAŠALJ NAŠ SVAGDAŠNJI

Razlog oko 80 posto posjeta pedijatru upravo su upale dišnih puteva i popratni kašalj, pri čemu je u dvije trećine slučajeva riječ o djeci koja svakodnevno borave u kolektivu

Saznajte više