GLUTENEASE™

60 kapsula

Dodatak prehrani - probavni enzimi.

Mnogi ljudi imaju problema s probavljanjem glutena (koji se obično nalazi u ugljikohidratima), te kazeina. Čak i osobe na dijeti bez glutena i kazeina mogu imati poteškoće zbog međudjelovanja iz drugih namirnica. Tada preporučujemo GlutenEase kapsule. One su proizvedene Thera-blend™ ekskluzivnim postupkom, koji kombinira više sojeva enzima, djelotvornih u okruženju različitih pH vrijednosti.

Uzeti 1 kapsulu prije obroka do 3 puta na dan. Doza se može prilagoditi u dogovoru s liječnikom. Prema potrebi sadržaj kapsule može se usipati u jelo.

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Ovaj proizvod ne može zamijeniti bezglutensku prehranu oboljelima od celijakije.
 

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 3 kapsule)
DPP-IV  3.000 DPPU
Amilaza Thera-blend  45.000 DU
Proteaza Thera-blend  285.000 HUT
Glukoamilaza  45 AGU                                      
Sastojci: dipeptidil peptidaza IV, amilaza, proteaza, glukoamilaza, emulgatori (srednje lančani trigliceridi), kapsule biljnog podrijetla (celuloza i voda).

Proizvod se sastoji od mješavine više enzima koje su djelotvornije nego svaki enzim pojedinačno, jer djeluju u širem rasponu pH vrijednosti te na taj način djeluju kroz cijeli probavni sustav.

VEZANI SADRŽAJ

CELIJAKIJA - DOŽIVOTNA BEZGLUTENSKA PREHRANA

Celijakija ima kronični i doživotni karakter pa je u skladu s tim i bezglutenska dijeta cjeloživotna terapija, što znači da se iz prehrane zauvijek isključuju svi proizvodi koji sadrže makar i neznatnu količinu glutena

Saznajte više

ENZIMI SU TEMELJ ZDRAVE PROBAVE

Loša probava, nadutost, neprobavljivost i nepodnošenje namirnica mogu biti izazvane nedostatkom određenih probavnih enzima koje tijelo proizvodi u manjoj količini od potrebne ili ih uopće ne može proizvesti

Saznajte više

PREHRAMBENA AVANTURA ŽIVOTA

Sirova hrana podrazumijeva konzumiranje namirnica u što prirodnijem stanju, odnosno minimalno procesiranih i termički obrađenih do najviše 45° C

Saznajte više