GLUTENEASE™
60 kapsula
Dodatak prehrani - probavni enzimi.
Detaljniji opis proizvoda
Mnogi ljudi imaju problema s probavljanjem glutena (koji se obično nalazi u ugljikohidratima), te kazeina. Čak i osobe na dijeti bez glutena i kazeina mogu imati poteškoće zbog međudjelovanja iz drugih namirnica. Tada preporučujemo GlutenEase kapsule. One su proizvedene Thera-blend™ ekskluzivnim postupkom, koji kombinira više sojeva enzima, djelotvornih u okruženju različitih pH vrijednosti.
Način uporabe
Uzeti 1 kapsulu prije obroka do 3 puta na dan. Doza se može prilagoditi u dogovoru s liječnikom. Prema potrebi sadržaj kapsule može se usipati u jelo.
Posebne mjere opreza
Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.
Ovaj proizvod ne može zamijeniti bezglutensku prehranu oboljelima od celijakije.
Sastojci
Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 3 kapsule)
DPP-IV 3.000 DPPU
Amilaza Thera-blend 45.000 DU
Proteaza Thera-blend 285.000 HUT
Glukoamilaza 45 AGU
Sastojci: dipeptidil peptidaza IV, amilaza, proteaza, glukoamilaza, emulgatori (srednje lančani trigliceridi), kapsule biljnog podrijetla (celuloza i voda).
Proizvod se sastoji od mješavine više enzima koje su djelotvornije nego svaki enzim pojedinačno, jer djeluju u širem rasponu pH vrijednosti te na taj način djeluju kroz cijeli probavni sustav.
VEZANI SADRŽAJ
CELIJAKIJA - DOŽIVOTNA BEZGLUTENSKA PREHRANA
Celijakija ima kronični i doživotni karakter pa je u skladu s tim i bezglutenska dijeta cjeloživotna terapija, što znači da se iz prehrane zauvijek isključuju svi proizvodi koji sadrže makar i neznatnu količinu glutena
ENZIMI SU TEMELJ ZDRAVE PROBAVE
Loša probava, nadutost, neprobavljivost i nepodnošenje namirnica mogu biti izazvane nedostatkom određenih probavnih enzima koje tijelo proizvodi u manjoj količini od potrebne ili ih uopće ne može proizvesti
PREHRAMBENA AVANTURA ŽIVOTA
Sirova hrana podrazumijeva konzumiranje namirnica u što prirodnijem stanju, odnosno minimalno procesiranih i termički obrađenih do najviše 45° C