GLUTENEASE™

60 kapsula

Dodatak prehrani - probavni enzimi.

Mnogi ljudi imaju problema s probavljanjem glutena (koji se obično nalazi u ugljikohidratima), te kazeina. Čak i osobe na dijeti bez glutena i kazeina mogu imati poteškoće zbog međudjelovanja iz drugih namirnica. Tada preporučujemo GlutenEase kapsule. One su proizvedene Thera-blend™ ekskluzivnim postupkom, koji kombinira više sojeva enzima, djelotvornih u okruženju različitih pH vrijednosti.

Uzeti 1 kapsulu prije obroka do 3 puta na dan. Doza se može prilagoditi u dogovoru s liječnikom. Prema potrebi sadržaj kapsule može se usipati u jelo.

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Ovaj proizvod ne može zamijeniti bezglutensku prehranu oboljelima od celijakije.
 

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 3 kapsule)
DPP-IV  3.000 DPPU
Amilaza Thera-blend  45.000 DU
Proteaza Thera-blend  285.000 HUT
Glukoamilaza  45 AGU                                      
Sastojci: dipeptidil peptidaza IV, amilaza, proteaza, glukoamilaza, emulgatori (srednje lančani trigliceridi), kapsule biljnog podrijetla (celuloza i voda).

Proizvod se sastoji od mješavine više enzima koje su djelotvornije nego svaki enzim pojedinačno, jer djeluju u širem rasponu pH vrijednosti te na taj način djeluju kroz cijeli probavni sustav.

VEZANI SADRŽAJ

DOBRA PROBAVA - ZDRAVIJE ŽIVLJENJE

Dodatak probavnih enzima koristi se kao pomoć probavi, pri čemu se povećava razina dostupne energije i umanjuje metaboličko opterećenje, a na dulji rok može imati dobar sustavni učinak

Saznajte više

ENZIMI SU TEMELJ ZDRAVE PROBAVE 2. DIO

Jedan od bitnih razloga loše probave je manjak određenih probavnih enzima, koje tijelo nedovoljno proizvodi ili ih ne može proizvesti uopće

Saznajte više

DOŽIVOTNA BEZGLUTENSKA PREHRANA

Gluten u oboljelih od celijakije izaziva upalne promjene i oštećenja sluznice tankog crijeva, no da bi se bolest razvila, mora postojati i genska sklonost

Saznajte više