ELANCYL SLIM DESIGN ULJE ZA VITKOST

150 ml

SLIM DESIGN ulje za vitkost, jedinstvena je inovacija 2 u 1, protiv celulita i strija. Preoblikuje, smanjuje i detoksicira.

SLIM DESIGN ulje za vitkost,  jedinstvena inovacija 2 u 1, osnovni je  korak u borbi za vitkost. Preoblikuje, smanjuje i detoksicira.

Uz celulit, bori se i protiv neželjenih učinaka  yo-yo efekta: strija, 'narančine kore' i opuštene kože s udubljenjima. Predstavlja prvu  patentiranu dvofaznu formulu za vitkost, koja sadrži kofein.

Vodenu fazu čine kofein i ekstrakt bršljana, koji su odgovorni za fiziološku detoksikaciju tkiva te razgradnju i uklanjanje masnoća. Uljna faza idealna je za omekšavanje kože i masažu, čime se pospješuje učinak detoksikacije. Uljnu fazu čini djelatna tvar protiv strija, ulje podlanka, koje pospješuje elastičnost i podatnost kože te sprječava i smanjuje pojavu strija.

Uz klinički dokazanu učinkovitost već nakon 7 dana primjene, Slim Design ulje pruža izuzetnu ugodu pri upotrebi. Ugodnost i senzualnost ulja u kombinaciji s prirodno osvježavajućim mirisom vode, pruža potpuni osjećaj zadovoljstva.

Neljepljive je teksture, brzo se upija te nema dugog čekanja prije odijevanja. 

Dobro promućkajte prije uporabe i primijenite uz pomoć masaže kružnim pokretima na bedrima, bokovima i trbuhu.

Nije za uporabu kod trudnica i dojilja.
Ne raspršivati u blizini očiju.
Ne udisati.
Koristiti u dobro prozračenim prostorijama.

DIMETHICONE, GLYCERIN, DICAPRYLYL CARBONATE
WATER (AQUA), SD ALCOHOL 39-C (ALCOHOL DENAT), CAMELINA SATIVA SEED OIL
CAFFEINE, BLUE 1 (CI 42090), CITRAL, CITRIC ACID, CITRONELLOL, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL (CITRUS LIMON PEEL OIL), DIMETHICONOL, FRAGRANCE (PARFUM), GERANIOL, HEDERA HELIX (IVY) EXTRACT (HEDERA HELIX EXTRACT)
HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, MALTODEXTRIN
PYRUS MALUS (APPLE) STEM EXTRACT (PYRUS MALUS STEM EXTRACT)
RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, SALICYLIC ACID, SODIUM CHLORIDE
TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE

Neljepljiva, brzo upijajuća tekstura.
Djelotvoran nakon 7 dana primjene.
Prva dvofazna formula s kofeinom.

  • Učinak na vitkost nakon 7 dana*
  • Pospješuje smanjenje strija**
* instrumentalno mjerenje; kliničko ispitivanje provedeno na 48 žena od 18 do 30 godina pod nadzorom dermatologa
** usporedno kliničko ispitivanja provedeno na 21 ženi od 18 do 30 godina; pod nadzorom dermatologa; nakon 28 dana primjene

VEZANI SADRŽAJ

PROBUDITE METABOLIZAM NOĆU

Biotehnološki dobivena molekula GP4P u masnim stanicama se pretvara u zalihu energije i tako aktivira mehanizme za oslobađanje uskladištenih masnoća tijekom noći.

Saznajte više

ARHEOLOŠKI NALAZAK KAO NOVA ZVIJEZDA

Sjetveni podlanak prešao je dug put od brončanog doba do ulja u prehrani i blaga u kozmetici te u potpunosti zaslužio svoju europsku renesansu.

Saznajte više

VODIČ ZA LJEPOTU TIJEKOM TRUDNOĆE I NAKON NJE

Budite fit i puni energije. Ne odlažite tenisice na stranu. Trudnoća ne znači da se trebate odreći vježbanja. Upravo suprotno, tijekom uredne trudnoće tjelesna aktivnost svakako se preporučuje

Saznajte više