ACUVUE® OASYS® FOR ASTIGMATISM WITH HYDRACLEAR® PLUS

6 komada

Kontaktne leće predviđene za dvotjedno nošenje; za osobe sa astigmatizmom.

ACUVUE Brand Contact Lenses pakirane su u pojedinačna sterilna blister pakiranja. Leće se nalaze u puferiranoj fiziološkoj otopini s metil eter celulozom. Za optičku korekciju refrakcijske ametropije (miopije i hiperopije) kod fakičnih i afakičnih osoba bez bolesti oka i s mogućim astigmatizmom.

Detaljne upute za ispravnu uporabu ACUVUE kontaktnih leća, u obliku  Korisničkog priručnika i upute za uporabu, zatražite u svojoj optici.

Pravilna uporaba i njega kontaktnih leća i proizvoda za njegu leća, uključujući spremnike za leće, bitna je za sigurnu uporabu. Problemi zbog nošenja kontaktnih leća ili uporabe proizvoda za njegu leća mogu uzrokovati ozbiljne ozljede oka.
Sve ACUVUE kontaktne leće imaju UV zaštitu kako bi rožnicu i oko zaštitile od prijenosa štetnih UV zraka. Kontaktne leće s UV zaštitom NISU zamjena za zaštitne UV apsorbirajuće naočale ili sunčane naočale, jer ne štite površinu cijelog oka, s obzirom da ne pokrivaju površinu cijelog oka. Trebali biste i dalje nositi UV apsorbirajuće naočale prema preporuci vašeg zdravstvenog radnika.

Kontaktne leće (38% vode) u puferiranoj fiziološkoj otopini s metil eter celulozom.
Materijal: senofilcon A

Unikatna ACCELERATED STABILISATION DESIGN (ASD) tehnologija pruža čist i stabilan vid bez obzira na pomicanja oka ili glave. ACCELERATED STABILISATION DESIGN(Dizajn ubrzane stabilizacije) Koristi prirodne pritiske treptaja oka na četiri stabilizacijske zone.