ACUVUE OASYS® WITH TRANSITIONS™

6 komada

Kontaktne leće predviđene za dvotjedno nošenje.

ACUVUE® kontaktne leće su pakirane u pojedinačna sterilna blister pakiranja. Leće se nalaze u puferiranoj fiziološkoj otopini s metil eter celulozom. Za optičku korekciju refrakcijske ametropije (miopije i hiperopije) kod fakičnih i afakičnih osoba bez bolesti oka koje mogu imati astigmatizam od 1,00 D ili manje dioptrije cilindra.

Detaljne upute za ispravnu uporabu ACUVUE® kontaktnih leća, u obliku Korisničkog priručnika i upute za uporabu, zatražite u svojoj optici.

Pravilna uporaba i njega kontaktnih leća primjenom proizvoda za njegu leća, uključujući spremnike za leće, bitna je za sigurnu uporabu. Problemi zbog nepravilnog nošenja kontaktnih leća ili nepravilne uporabe proizvoda za njegu leća mogu uzrokovati ozbiljne ozljede oka.

Sve ACUVUE® kontaktne leće imaju UV zaštitu kako bi rožnicu i oko zaštitile od prijenosa štetnih UV zraka. Kontaktne leće s UV zaštitom NISU zamjena za zaštitne UV apsorbirajuće naočale ili sunčane naočale, jer ne štite površinu cijelog oka s obzirom da ne pokrivaju površinu cijelog oka. Trebali biste i dalje nositi UV apsorbirajuće naočale prema preporuci vašeg zdravstvenog radnika.

Kontaktne leće (38 % vode) u puferiranoj fiziološkoj otopini s metil eter celulozom.  
Materijal: senofilcon A.

Kontaktna leća koja razumije svjetlost. Ova leća se prilagođava u trenucima kada vam smeta jarka svjetlost, primjerice kada iz mračne prostorije izlazite na otvoreno, bavite se sportom u uvjetima promjenjive svjetlosti ili kad se prilagođavate na svjetleće digitalne ekrane.

VEZANI SADRŽAJ

RAČUNALA NAPADAJU OČI

Oko 80 posto ljudi koji svakodnevno cijelo radno vrijeme provode ispred zaslona računala ima izražene subjektivne vidne smetnje

Saznajte više

KOLIKO JE SUNCE ŠTETNO ZA OČI

Često se misli da sunčeva svjetlost zbog zablještenja samo smeta očima, a manje je poznat njezin i te kako štetan učinak na oči

Saznajte više

SAVJESNO I ODGOVORNO S KONTAKTNIM LEĆAMA

Bez obzira na to koji tip leća nosite, odgovorno nošenje, pravilna higijena i njega te izbor odgovarajuće otopine vrlo su važni želite li uživati u udobnosti i pritom održati zdravlje očiju

Saznajte više