1-DAY ACUVUE® TRUEYE®

30 komada

Kontaktne leće za dnevno nošenje.

ACUVUE Brand Contact Lenses pakirane su u pojedinačna sterilna blister
pakiranja. Leće se nalaze u puferiranoj fiziološkoj otopini s povidonom. Za optičku korekciju refrakcijske ametropije (miopije i hiperopije) kod fakičnih i afakičnih osoba bez bolesti oka koje mogu imati astigmatizam od 1,00 D ili manje dioptrije cilindra.

Detaljne upute za ispravnu uporabu ACUVUE kontaktnih leća, u obliku  Korisničkog priručnika i upute za uporabu, zatražite u svojoj optici.

Pravilna uporaba i njega kontaktnih leća i proizvoda za njegu leća, uključujući spremnike za leće, bitna je za sigurnu uporabu. Problemi zbog nošenja kontaktnih leća ili uporabe proizvoda za njegu leća mogu uzrokovati ozbiljne ozljede oka.
Sve ACUVUE kontaktne leće imaju UV zaštitu kako bi rožnicu i oko zaštitile od prijenosa štetnih UV zraka. Kontaktne leće s UV zaštitom NISU zamjena za zaštitne UV apsorbirajuće naočale ili sunčane naočale, jer ne štite površinu cijelog oka, s obzirom da ne pokrivaju površinu cijelog oka. Trebali biste i dalje nositi UV apsorbirajuće naočale prema preporuci vašeg zdravstvenog radnika.

Kontaktne leće (46% vode) u puferiranoj fiziološkoj otopini s metil eter celulozom. 
Materijal: narafilcon A

Za pacijente koji svoje kontaktne leće nose intenzivno i žele voditi brigu o svojim očima danas i u narednim godinama. HYDRACLEAR  tehnologija - Ugrađen PVP oponaša mucin na rožnici i vjeđi - pomažući smanjiti interakciju leće - da bude gotovo nevidljiva golom oku; rožnica ne može razlikovati leću od vjeđa, vjeđe ne mogu razlikovati leću od rožnice.