Nagradni natječaj „Oktal Pharma Portal za poslovne korisnike nagrađuje najaktivnije!“

Nagradni natječaj „Oktal Pharma Portal za poslovne korisnike nagrađuje najaktivnije!“ započinje 1. rujna i završava 30. studenoga 2023.

Nagradni natječaj provodi se na Oktal Pharma Portalu za poslovne korisnike i namijenjen je isključivo aktivnim korisnicima portala u statusu Kupac.

Mogućnost sudjelovanja u nagradnom natječaju ostvaruju isključivo aktivni korisnici Oktal Pharma portala za poslovne korisnike u statusu Kupac koji za pristup navedenoj platformi imaju kreirane korisničke račune. U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora i ostalih tvrtki uključenih u nagradni natječaj, sa svojom užom obitelji, kao niti korisnici Oktal Pharma portala za poslovne korisnike koji se ne nalaze u statusu Kupac.

Nagradni fond u nagradnom natječaju „Oktal Pharma Portal za poslovne korisnike nagrađuje najaktivnije!“ sastoji se od 5 x poklon paket Zastupstva Oktal Pharme.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je slijediti niže navedene korake:
1. Aktivno koristiti Oktal Pharma portal za poslovne korisnike i njegove funkcionalnosti. Primjeri aktivnosti korisnika su: pregled novosti, dostupnih rubrika, kategorija i potkategorija na portalu, zatraženi dokumenti na mail, preuzimanje dokumentacije i priloga, poslani komentari, odrađene reklamacije i povrati - dakle svaka interakcija sa sadržajem i funkcionalnostima unutar Oktal Pharma portala za poslovne korisnike.

Nagradu osvaja ukupno 5 Sudionika koji su prema dostupnoj analitici Portala ostvarili najveći angažman tijekom perioda od 1. rujna do 30. studenoga 2023. godine u 23:59 sati.

Dobitnici nagradnog natječaja bit će objavljeni najkasnije 15. prosinca 2023. do kraja dana na Oktal Pharma Portalu za poslovne korisnike.

Sudjelovanjem u nagradnoj igri Sudionik-dobitnik pristaje da se javno objavi njegovo korisničko ime na Oktal Pharma portalu za poslovne korisnike.

Više o pravilima nagradnog natječaja potražite na linku.