Novi proizvod za žene - Femiplant tablete

Mi, u Oktal Pharmi, smo prepoznali potrebe žene u menopauzi i posvetili se pronalasku djelotvornog rješenja koje im osigurava toliko potrebnu ravnotežu

U nekom trenutku svaka žena će stupiti u menopauzu i susresti se s brojnim promjenama koje joj ovo razdoblje donosi. Riječ je prije svega o promjenama u hormonskoj ravnoteži, koje ponekad mogu uzrokovati već poznate simptome menopauze, poput naleta vrućine i pojačanog znojenja te nesanice i promjena raspoloženja. Sve više raste svijest o prirodnim rješenjima za liječenje ovih čestih simptoma. Biljni lijekovi tako postaju nezaobilazna potreba, koja do sada našim pacijenticama nije bila dostupna.

Mi, u Oktal Pharmi, smo prepoznali ovu potrebu i posvetili se pronalasku sigurnog i djelotvornog rješenja koje će omogućiti ženama koje prolaze kroz promjenjivo razdoblje menopauze toliko potrebnu ravnotežu.
Cimicifuga racemosa jedna je od najistraživanijih biljaka, a sigurno najviše istražena biljka kada su u pitanju simptomi menopauze i njihovo ublažavanje. Prirodno stanište joj je Sjeverna Amerika. U modernoj medicini prisutna je u posljednjih 60-ak godina, od kada je kompanija Schaper&Brummer davne 1956. godine u Njemačkoj registrirala prvi alopatski biljni lijek s ekstraktom cimicifuge.

Odnedavno je Femiplant, biljni lijek koji sadrži suhi ekstrakt cimicifuginog podanka (Cimicifuga racemosa), registriran i u Hrvatskoj. Time je riješen problem dostupnosti cimicifuge u terapijskoj dozi, koja je do sada u Hrvatskoj bila prisutna jedino u dodacima prehrani i homeopatskim pripravcima.

Femiplant tablete, novi proizvod u zastupničkom asortimana Oktal Pharme, koriste se za ublažavanje simptoma menopauze kao što su naleti vrućine i pojačano znojenje. 

Ponosni smo na to što na tržište uvodimo prvi biljni lijek sa cimicifugom i pružamo sigurno i djelotvorno rješenje za ublažavanje simptoma menopauze.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

S&B-FEMI-HR-09/18-NOVO​