Tko može sudjelovati
 

  • Sudionik je tijekom trajanja nagradne igre kupio jedan (1) proizvod Enterosgel oralna suspenzija, tuba 225 g (u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama na području Republike Hrvatske)
  • Sudionik je nakon izvršene kupnje, a tijekom trajanja nagradne igre, poslao SMS poruku na broj 60054 s ključnom riječi ENTEROSGEL, brojem računa, imenom i prezimenom, ulicom, poštanskim brojem i mjestom stanovanja
  • Pojedini Sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri samo jednom.
Svi Sudionici dužni su čuvati originalne račune putem kojih su se prijavili na ovu nagradnu igru.
 

 

Rezultati izvlačenja

 

Nagradna igra „DETOKSIKACIJA ORGANIZMA UZ ENTEROSGEL“ započinje 11.03.2019. godine i završava 31.03.2019. godine. Nakon i prije navedenog termina nije se moguće prijaviti na nagradnu igru.

Javno izvlačenje nagradne igre će biti u prostorijama društva NTH Mobile d.o.o., koje u ime Priređivača osigurava tehničku pripremu i provedbu nagradne igre, dana 05.04.2019. godine u 11 h.

Rezultati izvlačenja nagradne igre bit će objavljeni najkasnije osam (8) dana od dana izvlačenja nagrada na internet stranici www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/enterosgel  
 
Sudjelovanjem u nagradnoj igri Sudionik – dobitnik pristaje da se javno objavi njegovo ime i prezime i mjesto stanovanja.