NAGRADNA IGRA

Enterosgelom za zdrav probavni sustav 

Kako sudjelovati?

 
  • Sudionik je tijekom trajanja nagradne igre kupio jedan (1) proizvod Enterosgel oralna suspenzija, tuba 225 g ili vrećice 10x15g (u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i webshopu na području Republike Hrvatske)
  • Sudionik je nakon izvršene kupnje, a tijekom trajanja nagradne igre, poslao SMS poruku na broj 60054 s ključnom riječi ENTEROSGEL, brojem računa, imenom i prezimenom, ulicom, poštanskim brojem i mjestom stanovanja
  • Pojedini Sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri samo jednom.
Svi Sudionici dužni su čuvati originalne račune putem kojih su se prijavili na ovu nagradnu igru.
Troškove slanja SMS poruke snose Sudionici nagradne igre. Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (s PDV-om).
 
 

Rezultati izvlačenja

 
Nagradna igra „ENTEROSGELOM ZA ZDRAV PROBAVNI SUSTAV“ započinje 10.05.2021. godine i završava 31.05.2021. godine. Nakon i prije navedenog termina nije se moguće prijaviti na nagradnu igru.
Javno izvlačenje nagradne igre će biti u prostorijama Kreativnih poslovnih rješenja d.o.o., dana 02.06.2021. godine u 11 h.
Rezultati izvlačenja nagradne igre bit će objavljeni najkasnije osam (8) dana od dana izvlačenja nagrada na internet stranici www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/enterosgel.  
 
Sudjelovanjem u nagradnoj igri Sudionik – dobitnik pristaje da se javno objavi njegovo ime i prezime i mjesto stanovanja.