Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Procare Health

Procare Health

Procare Health je farmaceutska tvrtka osnovana u Španjolskoj s vizijom pružanja najboljih inovativnih rješenja za poboljšanje zdravlja žene, a okuplja iskusne stručnjake usmjerene prema stvaranju inovativnih proizvoda za žensko zdravlje.

Klinička ispitivanja, inovacija i formulacija proizvoda s prirodnim sastojcima je osnovna ideja Procare Health-a, a sve prema željama i potrebama žena današnjice. Značajan napor se ulaže u otkrivanje novih sastojaka i osmišljavanje novih terapijskih mogućnosti u području HPV infekcija. Od 2016. godine Procare Health dobiva pravo na komercijalizaciju proizvoda Papilocare® u Europi. Papilocare® je indiciran u prevenciji i liječenju lezija vrata maternice uzrokovanih HPV-om (ASCUS i LSIL).

http://www.procarehealth.com
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica