Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Celltrion Healthcare Co.,Ltd

Celltrion Healthcare Co.,Ltd

Od svog osnutka 1999. godine, Celltrion Healthcare Co.,Ltd posvećen je promicanju zdravlja i dobrobiti čovječanstva na globalnoj razini.

Fokusirajući se na imunologiju, onkologiju i virologiju, Celltrion,Inc. tijekom godina razvio je bioslična monoklonska protutijela (mAb) i biofarmaceutske lijekove koje odlikuju pristupačnost, učinkovitost te proizvodnja dosljedno usklađena s najvišim svjetskim standardima.

Pridržavajući se u proizvodnji lijekova propisa Europske medicinske agencije (EMA) i slijedeći Dobru proizvođačku praksu (cGMPs) Američkog udruženja za hranu i lijekove (FDA), njihovi proizvodi nastaju na temelju desetljeća istraživanja, primjene najsuvremenijih tehnoloških dostignuća i dokazanih kliničkih rezultata.

Celltrion Inc. proizvodi samo izvorne bioslične lijekove, koji tijekom razvoja i procesa  odobrenja prolaze stroga testiranja regulatornih tijela u kojima se prate usporediva kvaliteta, sigurnost i djelotvornost u odnosu na izvorni biološki lijek.

Kontinuiranim rastom i razvojem proizvodnje novih biosličnih lijekova, Celltrion Healthcare Co.,Ltd  nastavlja širiti jaku globalnu distribucijsku mrežu s regionalnim partnerima u više od 120 zemalja. 

http://www.celltrionhealthcare.com
http://www.celltrion.com/ (Celltrion, Inc.)

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica