Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Pharmalife Research

Pharmalife Research

Kompaniju Pharmalife Research krase kvaliteta, pouzdanost, inovacija i primjena znanstvenih spoznaja. Od 1997., Pharmalife Research istražuje biljke i biljne ekstrakte razvijajući nove prirodne tretmane. Od svojih početaka, svoju filozofiju bazira na konceptu "moderne fitoterapije" u sklopu tradicionalne medicine, koji se danas smatra znanstvenom disciplinom.

S ciljem otkrivanja inovativnih fitoterapijskih rješenja, tim stručnjaka (farmaceuta, kemičara, liječnika) u suradnji s prestižnim organizacijama na nacionalnoj razini provodi kontinuirana istraživanja. Misija kompanije Pharmalife Research je pružiti svojim korisnicima prirodne, sigurne i učinkovite proizvode za prevenciju, njegu i zdravlje bez pojave nuspojava tipičnih za lijekove.

Visoka kvaliteta proizvoda i procesi proizvodnje potvrđeni su brojnim certifikatima koje je kompanija dobila zadnjih godina i koji osiguravaju kvalitetu i sigurnost u svim fazama proizvodnje: od kupovine sirovine do završnog proizvoda. U tom smislu, Pharmalife Research je jedan od malobrojnih talijanskih proizvođača dodataka prehrani koji posjeduje GMP certifikat (Good Manufacturing Practice - Dobra proizvođačka praksa) prema FDA protokolu. Osim toga, posjeduje i certifikate ISO 9001, ISO 13485 i ISO 22000.

Pharmalife Research danas distribuira svoje proizvode u preko 40 zemalja svijeta.

http://www.pharmaliferesearch.it/
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica