Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pridužite nam se

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Olimp Laboratories sp. z.o.o.

Olimp Laboratories sp. z.o.o.

Tvrtka Olimp Laboratories osnovana je 1990. godine. Misija tvrtke počiva na ideji da korisnicima osigura udobniji život, zdravlje i vitalnost. Prioriteti njezina djelovanja i nadahnuća za daljnji razvoj prvenstveno su najveća moguća kvalitete proizvoda i, iznad svega, zadovoljstvo kupaca.

Tijekom 20 godina od osnutka postali su tvrtka europske razine koja doseže visoku poziciju na zahtjevnom njemačkom, austrijskom, švicarskom, francuskom i skandinavskom tržištu To ne bi bilo moguće bez kontinuiranog razvoja vlastite znanstvene baze podataka te moderne proizvodnje i laboratorijske osnove. U tom smislu, tvrtka stalno surađuje s odgovornim vlastima te znanstvenim i istraživačkim odjelima unutar i izvan granica Poljske, a pokrenula je i određene investicijske aktivnosti s ciljem dobivanja statusa farmaceutske kompanije i širenja proizvodnje na vlastite lijekove.

Proizvodi koje nudi Olimp Laboratories namijenjeni su osobama koje brinu o općem zdravstvenom stanju kao i onima koje dodatno žele obogatiti svoju prehranu vitaminima te makro i mikorelementima, posebice onima kojih u tijelu manjka. 

http://www.olimp-labs.com/
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica