Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Lenus Pharma Ltd

Lenus Pharma Ltd

Lenus Pharma je farmaceutska kompanije u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Beču (Austrija). Specijalizirala se na polju istraživanja, razvoja, marketinga i distribucije nutricionističkih proizvoda, koji su unutar Europske unije klasificirani kao „hrana s posebnom medicinskom namjenom“ (direktiva EU komisije broj 1999/21/EC).

Osnovna filozofija kompanije je razvoj inovativnih proizvoda koji će zadovoljiti neispunjene medicinske potrebe i bazirani su na znanstvenim medicinskim dokazima.

Osim razvoja proizvoda i povećanja njihove dostupnosti na tržištima izvan Austrije, Lenus Pharma je angažirana na distribuciji i marketingu vlastitog portfelja proizvoda u urološkom, ginekološkom i oftalmološkom segmentu u Austriji i Slovačkoj.

Započevši kao pionir na polju "hrane s posebnom medicinskom namjenom", naročito za osobe koje žele potomstvo, Lenus Pharma se razvila u uspješnu, internacionalnu farmaceutsku kompaniju.

http://www.lenuspharma.com/presse/company-profile.html
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica