Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Gerolymatos International S.A.

Gerolymatos International S.A.

Gerolymatos International S.A. međunarodna je farmaceutska kompanija sa sjedištem u Ateni (Grčka), koja s ponosom ističe kako je jedna od najtradicionalnijih, povijesnih i prestižnih kompanija u obiteljskom vlasništvu u Grčkoj farmaceutskoj industriji. Ova kompanija razvija, proizvodi, distribuira i promovira vlastite proizvode i proizvode renomiranih međunarodnih partnera. Na globalnoj razini ima široku mrežu povezanih tvrtki, zajedničkih ulaganja i lokalnih distributera, omogućujući dostupnost svojih proizvoda potrošačima u više od 50 zemalja svijeta.

Već devet desetljeća, ime Gerolymatos povezano je s brigom o zdravlju i ljepoti. Povijest kompanije seže u daleku 1923. godinu, kada je ljekarnik Nicholas Gerolymatos otvorio ljekarnu u središtu Atene. Vođena vrijednostima i filozofskim uvjerenjima svog osnivača, mala obiteljska ljekarna, koja je tada upošljavala troje ljudi, izrasla je u jednu od vodećih grčkih kompanija u području zdravlja i ljepote pod nadahnutim vodstvom osnivačeva sina - Panagiotisa Gerolymatosa. Do 2008. kompanija je dosegla promet od gotovo 300 milijuna € i 1100 zaposlenih.

No, najveće promjene u povijesti kompanije dogodile su se u posljednjih nekoliko godina. Godine 2008., sve operacije Gerolymatos grupe na tržištu Grčke prodane su jednoj lokalnoj kompaniji, a sve međunarodne operacije su izdvojene. Nova kompanija, Gerolymatos International, pod potpunom upravom osnivačeva unuka - Nicholasa P. Gerolymatosa, ušla je u novu eru usredotočena na širenje međunarodnih aktivnosti. U vremenu ekonomskog pada, Gerolymatos International iskoristio je priliku i ponovo ušao na grčko tržište kako bi povratio svoju vodeću poziciju. Do drugog kvartala 2012. na grčkom tržištu uspostavljena su četiri zasebna specijalizirana odjela:

  • Gerolymatos OTC - proizvodi za zaštitu zdravlja
  • Gerolymatos Vet - veterinarski proizvodi
  • Gerolymatos Logistics - usluge skladištenja i logistike za farmaceutske proizvode
  • Gerolymatos Optics - proizvodi za zaštitu vida

Danas, kompanija sa sjedištem u sjevernom industrijskom dijelu Atene, Kryoneri, otvorena je novim izazovima i novim prilikama na globalnom tržištu u području zdravlja i ljepote.

www.gerolymatos-international.com/company
www.sinomarin.com

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica