Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu So.Se.PHARM

So.Se.PHARM

So.Se.PHARM Srl obiteljska je farmaceutska kompanija čiji poduzetnički i proizvođački kapaciteti rastu zajedno sa zahtjevima i napretkom generičkog tržišta kako u Italiji, tako i u svijetu.

Misija - So.Se.PHARM Srl ima obvezu omogućiti kontinuiranu korist ne samo pacijentima, čije potrebe moraju biti zadovoljene na najbolji način, već i svim stakeholderima - dioničarima, partnerima, klijentima i zaposlenicima.

So.Se.PHARM Srl provodi svoju misiju temeljenu na kompeticijama, poštujući pojedinca, najviše etičke standarde i okolinu u kojoj djeluje.

Internacionalizacija i širenje jedna je od strateških odrednica ove kompanije, koja je izvan granica Italije prisutna u još 43 zemlje. Posvećena je suradnji koju razvija kroz mrežu licenci i distribucijskih ugovora, predstavljajući talijanskog partnera u europskoj farmaceutskoj industriji. S obzirom da u nadolazećem razdoblju veliki broj patentnih zaštita ističe, So.Se.PHARM planira još veći rast u budućnosti.

Kroz distribucijsku i prodajnu mrežu, So.Se.PHARM na tržište plasira:

  • generičke receptne lijekove u vlastito ime (bilo da se radi o lijekovima opće namjene ili specifičnim lijekovima)
  • brendirane bezreceptne lijekove
  • brendirane medicinske proizvode (Eva/qu)
  • proizvode za osobnu higijenu (Floragyn).

Kroz svoj široki portfolio kvalitetnih lijekova dostupnih svima doprinosi stabilnosti zdravstvenog sustava omogućujući znatne uštede. Na ovaj način kompanija potpomaže financiranje skupih i zahtjevnih terapija, čime se također potiče kontinuirani razvoj zdravstvenog sustava i farmaceutske industrije.

Članica je talijanske udruge proizvođača lijekova "Farmindustria" s kojom dijeli načela etičkog poslovanja, kao i smjernice za postupak certifikacije proizvoda, a koje se odnose na iznošenje "znanstvenih informacija".

http://www.sosepharm.it
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica