Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Hermes

Hermes

HERMES Arzneimittel jedna je od vodećih njemačkih farmaceutskih tvrtki s područja preventivne medikacije. Osnovao ju je 1907. godine Franz Gradinger s osnovnom idejom obiteljskog poduzetništva, koja se kao takva zadržala sve do danas.

Tvrtka se tijekom godina razvila u cijelo postrojenje za proizvodnju niza proizvoda potrebnih za zdravlje čovjeka, s naglaskom na proizvodnji vitaminsko-mineralnih proizvoda. HERMES je sa svojim visokokvalitetnim vitaminsko-mineralnim proizvodima u obliku šumećih tableta vodeća marka na njemačkom tržištu, a sve veću ulogu ima i na europskom.

Povjerenje koje pacijent ukazuje Ijekarniku ili liječniku prihvaćanjem savjeta te praćenjem preporučene terapije igra ključnu ulogu u postizanju zadovoljavajućeg odnosa medikacija - zdravlje.

Stjecanje povjerenja kupaca osnovni je cilj tvrtke HERMES, koja stečeno povjerenje opravdava iz godine u godinu visokom kvalitetom svojih proizvoda proizvedenih po svjetskim standardima.

U svrhu prevencije raznih, ponekad i fatalnih bolesnih stanja, u određenom razdoblju života kao i u određeno doba godine potrebno je obratiti posebnu pozornost dovoljnom unosu vitamina i minerala.

HERMES vitamini i minerali pružaju dnevno potrebne količine za život potrebnih sastojaka, nužnih za zdravlje, Ijepotu i pravilan rad cijelog organizma.

Mjerila prevencije bolesti i očuvanja zdravlja koja tvrtka HERMES uspostavlja visokim standardima proizvodnje i visokom kvalitetom proizvoda, zajedno se promoviraju tijekom cijelog stoljeća u borbi za zdravlje, čovjekovo najveće blago. http://www.hermes-arzneimittel.de
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica