Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Kwizda grupa

Kwizda grupa

Svoje početke Kwizda grupa bilježi u davnoj 1853. godini kada je gospodin Franz Johann Kwizda osnovao prvu Kreisapotheke u malom austrijskom gradu Korneuburg i započeo s proizvodnjom humanih i veterinarskih lijekova.

Desetljeća predanog rada, stalnog usavršavanja postojećeg kao i razvoja novih segmenata poslovanja rezultirali su kompanijom s više od 1100 zaposlenih, koja je i danas u obiteljskom vlasništvu. S vremenom, Kwizda grupa je svoje poslovanje proširila na zemlje Zapadne i Središnje Europe, tako da je danas sačinjava sedam podružnica:

  • Kwizda Pharma - proizvodnja receptnih i bezreceptnih lijekova
  • Kwizda Pharmadistribution - veledrogerija
  • Kwizda Agro - proizvodnja sredstava za deratizaciju i zaštitu usjeva
  • Kwizda Retail Services - usluge maloprodaje i prateće marketinške usluge za ljekarne u Austriji
  • Pharmacy "Zum Schwarzer Adler" - ljekarnički lanac
  • Kwizda Kosmetik - ekskluzivni distributer premium kozmetičkih proizvoda
  • Büsscher & Hoffmann - proizvodnja asfaltnih brtvila.

Kompanija njeguje kulturu kojoj je u središtu pozornosti pružanje usluga i proizvoda koji korisnicima jamče svakodnevnu kvalitetu. Povjerenje i odgovornost prema klijentima i superiorna kvaliteta tradicionalne su vrijednosti ove obiteljske kompanije. Razvoj inovativnih proizvoda i usluga što osiguravaju uspjeh i zadovoljstvo partnera, misija je Kwizda grupe.

Kwizda Pharma je inovativna farmaceutska tvrtka, koja za prioritet ima visoko sofisticirani proces razvoja i proizvodnje farmaceutskih proizvoda u skladu s licencom dobre proizvodne prakse (GMP). Visoki standardi kvalitete i sigurnosti lijekova iz portfelja Kwizda Pharme postižu se kontinuiranim razvojem proizvodnih pogona i pomnim odabirom i edukacijom djelatnika. Kompanija je vrlo dobro upoznata sa zahtjevima i izazovima farmaceutskog poslovanja i spremno ispunjava sve zadatke koju pred nju postavljaju moderne javnozdravstvene ustanove. Kroz intenzivnu suradnju s međunarodnim partnerima, sveučilištima i istraživačkim institucijama, Kwizda Pharma će i u budućnosti nastaviti isporučivati inovativne farmaceutske proizvode, s ciljem unaprjeđenja kvalitete života svakog korisnika.

http://www.kwizda-otc.at

http://www.kwizda.at
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica