Glavni sadržaj | Tražilica

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Enzymedica

Enzymedica

Enzymedica, kompanija osnovana u proljeće 1998., je specijalizirana za proizvodnju dodataka prehrani na bazi enzima visoke kvalitete i potentnosti, u čijem kreiranju koristi stručna znanja liječnika, istraživača i kliničkih stručnjaka.

Osim probavnih enzima, Enzymedica ima i terapeutske mješavine enzima, enzime za pomoć kod alergija, razgradnje masnoća te održanja zdravlja srčanožilnog sustava.

Enzymedica ima registriranu dobru proizvodnu praksu (GMP), tj. smjernice koje sadrže sustav postupaka, procedura i dokumentacije, što osigurava da finalni proizvod ima izgled, jačinu, sastav, kvalitetu i čistoću upravo onakve kako se i tvrdi.  

Enzymedica koristi ekskluzivni Thera-blend™ postupak za enzime proteazu, lipazu, amilazu i celulazu. To znači da svaki od navedenih enzima u stvari predstavlja višestruke sojeve. Na primjer, Thera-blend™ proteaza zapravo sadrži četiri proteaze, koje se miješaju zbog svoje sposobnosti da razbiju brojne proteinske veze kod različitih pH vrijednosti.

Prema sadržaju navedenom na pakiranju proizvoda, izvidno je da Enzymedica žrtvuje aktivne jedinice kako bi dobila najbolju moguću mješavinu. Tako, na primjer, jednostruka proteaza može proizvesti više aktivnih jedinica po miligramu nego višestruka proteaza.

Enzymedica ne koristi punila niti u jednom od svojih enzimskih pripravaka, koji su ujedno 100 posto veganski i vegetarijanski.

http://www.enzymedica.com
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica