Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Enzymedica

Enzymedica

Enzymedica, kompanija osnovana u proljeće 1998., je specijalizirana za proizvodnju dodataka prehrani na bazi enzima visoke kvalitete i potentnosti, u čijem kreiranju koristi stručna znanja liječnika, istraživača i kliničkih stručnjaka.

Osim probavnih enzima, Enzymedica ima i terapeutske mješavine enzima, enzime za pomoć kod alergija, razgradnje masnoća te održanja zdravlja srčanožilnog sustava.

Enzymedica ima registriranu dobru proizvodnu praksu (GMP), tj. smjernice koje sadrže sustav postupaka, procedura i dokumentacije, što osigurava da finalni proizvod ima izgled, jačinu, sastav, kvalitetu i čistoću upravo onakve kako se i tvrdi.  

Enzymedica koristi ekskluzivni Thera-blend™ postupak za enzime proteazu, lipazu, amilazu i celulazu. To znači da svaki od navedenih enzima u stvari predstavlja višestruke sojeve. Na primjer, Thera-blend™ proteaza zapravo sadrži četiri proteaze, koje se miješaju zbog svoje sposobnosti da razbiju brojne proteinske veze kod različitih pH vrijednosti.

Prema sadržaju navedenom na pakiranju proizvoda, izvidno je da Enzymedica žrtvuje aktivne jedinice kako bi dobila najbolju moguću mješavinu. Tako, na primjer, jednostruka proteaza može proizvesti više aktivnih jedinica po miligramu nego višestruka proteaza.

Enzymedica ne koristi punila niti u jednom od svojih enzimskih pripravaka, koji su ujedno 100 posto veganski i vegetarijanski.

http://www.enzymedica.com
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica