Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Pierre Fabre / Eau Thermale Avène

Pierre Fabre / Eau Thermale Avène

Eau Thermale Avène proizvodi su dermokozmetički proizvodi što znači da zadovoljavaju visoke kriterije primjene u dermatologiji. Namijeni prvenstveno osjetljivoj koži, Eau Thermale Avène proizvodi izvor su olakšanja za kožu koja pokazuje probleme u svakodnevnim i stresnim situacijama.

Svi Eau Thermale Avène proizvodi sadrže Avène termalnu mineralnu vodu  koja je ime dobila po malom mjestu na jugu Francuske gdje izvire. Koristi se u Hidroterapijskom dermatološkom centru Avène, termalnom lječilištu, kao pomoć u liječenju dermatoloških stanja kao što su psorijaza i atopijski dermatitis.

Proizvodi Eau Thermale Avène predstavljaju potpunu njegu kod različitih stupnjeva osjetljivosti kože kao što su pojačana osjetljivost, netolerantna i alergijama sklona koža.

Sve o Avène termalnoj vodi i Eau Thermale Avène liniji proizvoda pogledajte na:

http://www.eau-thermale-avene.com.hr

Pratite nas na i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter, Google+ i You Tube.

 

 

 

 

 

 

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica