Glavni sadržaj | Tražilica

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Protexin

Protexin

Protexin je obiteljska tvrtka posvećena proizvodnji inovativnih proizvoda najviše kakvoće, temeljenih na znanstvenim istraživanjima.

Priroda je savršen izvor učinkovitih rješenja za zdravlje, korist kojih se proučava primjenjenim istraživanjima. Ukoliko se ono što nam priroda pruža pretjerano prerađuje, to može smanjiti njihovu učinkovitost. Stoga je izrada svih proizvoda tvrtke Protexin vođena filozofijom poslovanja koja glasi – znanost i priroda u ravnoteži. To u praksi znači da se već dugi niz godina istražuju učinkovitost i sigurnost dodataka prehrani i probiotičkih pripravaka koje ova tvrtka proizvodi.

Tvrtka trenutačno surađuje s vodećim sveučilištima, bolnicama i istraživačkim centrima diljem svijeta na zajedničkim istraživačkim projektima. Proizvodi iz Protexina stalno se usavršavaju, ali ne na uštrb njihova prirodnog podrijetla.

Protexin proizvodi proizvode se u tvornici u Somersetu u Velikoj Britaniji. Tvornica je u vlasništvu kompanije, što omogućava potpunu kontrolu nad proizvodnim procesima, a to samo po sebi govori u prilog opredjeljenju proizvodnji najviše kvalitete.

http://www.protexin.com
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica