Glavni sadržaj | Tražilica

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Calzificio Bellafonte

Calzificio Bellafonte

Tvornica Bellafonte od 1966. godine posluje u području koje se bavi proizvodnjom kvalitetnih čarapa i ženskih tajica. Tijekom godina tvrtka se neprestano razvijala, a aktivnosti postupno prerasle staru generaciju i orijentirale se ka novoj. Nova generacija, vođena iskustvom i ozbiljnošću, i dalje prenosi i ulaže u tehnološki razvoj i napredak potpomognut strogom kontrolom sustava proizvodnje. Osim toga, uz pomoć visoko specijaliziranih stručnjaka tvrtka nastavlja i s investicijama u istraživanje i razvoj.

Kako su se proteklih godina mijenjali zahtjevi tržišta , tako se nadopunjavala i ponuda ove tvrtke i raznolikost proizvoda, što trenutačno uključuje donje rublje za muškarce i žene, kao i neke druge posebne proizvode.

Promijenjeni prošlogodišnji zahtjevi tržišta povećali su raznolikost ponude koja se trenutačno odnosi i na donje rublje za muškarce i žene kao i na neke posebne proizvode. Kako bi odgovor na potrebe kupaca bio što brži i uvijek na vrijeme, tvrtka je organizirala posao na način da na skladištu stalno ima širok raspon artikala, što omogućuje njihovu brzu dostupnost i mogućnost ispunjavanja različitih zahtjeva gdje god je moguće.     

http://www.bellafonte.com
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica