Glavni sadržaj | Tražilica

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Intersocks Hurwits

Intersocks Hurwits

HURWITS Intersocks je moderna i dinamična tvrtka, specijalizirana za proizvodnju čarapa za slobodno vrijeme, sport, dojenčad, djecu, muškarce i žene. U sastavu Intersocks grupe nalaze se proizvodni pogon ukupne površine 7.000 m2 u Pieve d'Alpago, Belluno (Italija), koji je opremljen s radnim površinama za svaku fazu proizvodnje i pogon za doradu u Kočevju (Slovenija).

U proizvodnja se uglavnom koriste pamuk i konac od mješavina vune, dok se za tehničke artikle koriste i posebni funkcionalni konci. Za pletenje, obrubljivanje, pranje, utovar i procese pakiranja koriste najnapredniju opremu: 200 strojeva za kružno pletenje, u rasponu od tri do 14 šablona, koji rade bez prestanka kako bi se u najvećoj mogućoj mjeri povećala učinkovitost u okruženju koje se neprestano razvija.

Većina procesa odvija se u vlastitim objektima kako bi se osigurala kvaliteta svakog pojedinog proizvoda u svakoj fazi proizvodnje: u Intersocksu čarapa je najprije konac, koji potom postaje gotov proizvod, označen i pakiran u skladu sa specifikacijama kupca.

http://www.intersocks.com
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica