Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Medtronic

Medtronic

Medtronic je vodeća svjetska kompanija za proizvodnju medicinske tehnologije. Svake godine svojim proizvodima pomaže šest milijuna ljudi diljem svijeta u liječenju šećerne bolesti te srčanih, neuroloških i krvožilnih oboljenja i na taj način produžuje i poboljšava kvalitetu života.

Medtronic Diabetes više od 20 godina mijenja aspekt liječenja šećerne bolesti kroz ustrajnost u viziji „umjetne gušterače“. U namjeri da nađu bolji način u liječenju šećerne bolesti inzulinom, uvođenjem svoje prve inzulinske pumpe 1983. postali su pioniri ideje kontinuirane inzulinske terapije. Od tog vremena pa sve do danas, Medtronic Diabetes je ostao lider na svjetskom tržištu, s izvrsnom reputacijom u terapiji inzulinskom pumpom, a posljednjih godina i u području kontinuiranog mjerenja glukoze.

http://www.medtronic.com
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica