Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Nestle Nutrition

Nestle Nutrition

Sve je počelo davne 1867. godine, kad je gospodin Henri Nestlé proizveo prvo mlijeko namijenjeno dojenčadi i time spasio život susjedova djeteta. Od tada, Nestlé Nutrition kao kompanija ima za cilj proširiti svoj posao koji se temelji na ljudskim vrijednostima i principima.

Zahvaljujući Nestlé-ovom nasljeđu i vodstvu na tržištu hrane i pića, kompanija je u mogućnosti utjecati na živote potrošača diljem svijeta. Njihovo prisustvo u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi, Dalekom Istoku, Indiji, Kini i Africi daje uvid u nutricionističke potrebe ljudi sa svih sedam kontinenata.

Pomoću nutricionističkih proizvoda i usluga, Nestlé Nutrition pomaže poboljšanju kvalitete života, promiče zdravlje i brine o posebnim potrebama potrošača u svim aspektima života. Na taj način Nestlé Nutrition gradi jedinstvenu organizaciju temeljenu na najmodernijim dostignućima nutricionističke znanosti, uvodi novitete te povezuje područja farmacije i prehrambene industrije.

Nestlé Nutrition čine tri odjela koji nude tri asortimana proizvoda:

  • Infant Nutrition - linija proizvoda za dojenčad
  • HealthCare Nutrition - linija enteralne prehrane
  • Performance Nutrition - linija proizvoda za sportaše
http://www.nestlenutrition.com/
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica