Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Queisser Pharma

Queisser Pharma

Tvrtku Queisser osnovao je Alfred Queisser 1897. u Hamburgu. S obzirom na to da je po zanimanju bio farmaceut, odlučio je specijalizirati se u proizvodnji proizvoda namijenjenih očuvanju zdravlja i njezi tijela. Poslije mu se priključio ljekarnik Josef Peter Hennes, koji se posebno bavio uzgojem bilja i proizvodnjom biljnih preparata.

Od svog osnutka tvrtka Queisser bilježi stalni rast, koji može zahvaliti velikom broju vrlo kvalitetnih proizvoda. Danas u asortimanu ima lijekove, medicinske proizvode, dijetetiku, prehrambene proizvode i kozmetiku. Njihovi proizvodi dijele se u sljedeće grupe:

  • Doppelherz- visokokvalitetni i moderni medicinski proizvodi duge tradicije, posebno namijenjeni tretmanu srčanih i cirkulatornih problema.
  • Protefix- cjelovita linija proizvoda za njegu i učvršćivanje zubnih proteza. Nakon 50-godišnjega iskustva, može se reći da su proizvodi iz linije Protefix jedni od najboljih adheziva trenutačno dostupnih na tržištu.
  • Stozzon- linija proizvoda na bazi klorofila protiv neugodnih tjelesnih mirisa.
  • Ramend- linija proizvoda za mršavljenje na biljnoj bazi.
  • Brackal- proizvodi na biljnoj bazi protiv reumatskih tegoba.

Svi proizvodi tvrtke Queisser podliježu proceduri dobre proizvođačke prakse (GMP) i mogu se pohvaliti kvalitetom i dugotrajnošću.

Od nabrojanih grupa trenutačno možemo ponuditi:

  • proizvode iz programa Protefix - tablete za čišćenje zubnih proteza te gel, prašak i jastučiće za njihovo učvršćivanje - najbolja pomoć vašoj zubnoj protezi
  • proizvode iz programa Doppelherz - Još davne 1919. godine Josef Peter Hennes razvio je svoje prve ljekovite pripravke koristeći se biljkama i drugim sastojcima prirodnog podrijetla. Linija koju je nazvao Doppelherz i danas je prije svega namijenjena za očuvanje zdravlja srca i krvnih žila, ali i cijelog organizma
http://www.queisser.de
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica