Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Dentinox Gesellshaft Lenk & Schuppan

Dentinox Gesellshaft Lenk & Schuppan

Farmaceutska tvrtka Dentinox osnovana je 1951. u Berlinu. U svojim proizvodima, poznatima diljem svijeta u liječenju zdravstvenih tegoba koje prate dojenačku i dječju dob, koriste odabrane biljne vrste i njihove prerađevine koje učinkovito pomažu kod uklanjanja probavnih smetnji, problema koji prate nicanje zubi u dojenčadi i djece, te navike sisanja prstiju.

Svi biljni ekstrakti u proizvodima tvrtke Dentinox uzgojeni su u strogo kontroliranim, prirodnim uvjetima, uzimajući na taj način najbolje što pojedine biljke sa svojim sastojcima mogu ponuditi.
Tvrtka Dentinox sve preparate proizvodi u skladu s dobrom proizvođačkom praksom (GMP) i provodi strogu kontrolu kvalitete svih proizvoda u skladu s propisima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO). Prati moderna kretanja u organizaciji poslovanja koje je usklađeno s ISO standardima (ISO 9002/DIN EN ISO 14001). Takav sustav poslovanja uveden je i u procese proizvodnje, zaštite okoliša i uzgoja bilja.

http://www.dentinox.de
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica