Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu

Schülke & Mayr, kemijsko-farmaceutska tvrtka sa sjedištem u Norderstedtu pored Hamburga (Njemačka), jedna je od vodećih europskih proizvođača dezinficijensa, sredstava za higijenu i specijalnih konzervansa za primjenu u humanoj medicini, veterini, prehrambenoj i kozmetičkoj industriji.

Roditeljska kompanija (vlasnik) Schülke & Mayr-a je francuska tvrtka Air Liquide Groupe, u sklopu koje Schülke & Mayr djeluje kao legalan entitet na području zdravstvene zaštite. Danas broji više od 500 djelatnika, uključujući podružnice u Europi.

Tvrtku su 1889. godine utemeljili hamburški poduzetnici Rudolf Schülke i Julius Mayr. Njihov prvi dezinficijens, zaštićenim imenom LYSOL, 1892. godine položio je test učinkovitosti u borbi protiv zaraznih bolesti u epidemiji kolere u Hamburgu.
1913. godine u medicinsku praksu uveden je novi proizvod Sargotan koji je sve do današnjih dana ostao najpoznatiji Schülke & Mayr-ov dezinficijens.

Poslovne su se aktivnosti postupno proširile na područja higijene, njege tijela i specijalnih konzervansa, u kojima je tvrtka zauzela važan položaj na tržištu, a u nekim sektorima čak i vodeću ulogu. Za vrijeme širenja 1963. godine tvrtka se preselila iz Hamburga u Glashütte, gradić koji je danas dio Norderstedta.

Ozbiljnost poslovanja potvrđuje i posjedovanje ISO 9001 i DIN EN 46001 certifikata.

Tvrtka Schülke & Mayr trajno poduzima mjere u skladu sa europskim ECO AUDIT propisima koji pridonose zaštiti okoliša. Kao nagradu je u ožujku 1996. godine dobila izvrsne ocjene za uspješno poslovanje uz poštivanje okoliša (tzv. Enviromental Management System).

https://www.schuelke.com
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica