Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Pierre Fabre Dermo-Cosmetique

Pierre Fabre Dermo-Cosmetique

Pierre Fabre, farmaceut iz Castresa na jugozapadu Francuske, osnovao je Laboratories Pierre Fabre Medicament. Grupa Pierre Fabre svoj rad započela je kao nacionalni laboratorij u Francuskoj, a kasnije (1970.-1973.) se proširila na međunarodna tržišta: Španjolska, Italija, Njemačka, Švicarska. Tijekom devedesetih, kompanija nastavlja sa širenjem putem brojnih akvizicija (Physicians Formula u SAD, Robapharm u Švicarskoj...) i otvaranjem novih podružnica diljem cijelog svijeta.

U poslovanju Grupe PIERRE FABRE razlikujemo tri glavne aktivnosti:

  • farmaceutska proizvodnja
  • homeopatska - fito proizvodnja
  • dermatokozmetička proizvodnja

U prodaji dermatokozmetičkih proizvoda, 56.2% prometa odnosi se na međunarodna tržišta. Pierre Fabre dermatokozmetika nastala je spajanjem farmaceutskog znanja i dermatoloških istraživanja. Pierre Fabre dermatokozmetički proizvodi postali su poznati i prihvaćeni za-hvaljujući visokom stupnju tehnoloških istraživanja poticanih strogim farmaceutskim pravilima i istraživanjem biljaka, što je jedinstveno obilježje ovog proizvođača.

Dvije međunarodno priznate grupe proizvoda su:

  • dermatološka grupa proizvoda: Avene, A-DERMA, Ducray, Pierre Fabre Dermatologie,
  • dermofarmaceutska grupa proizvoda: Klorane, Elancyl.

Svojim farmaceutskim usmjerenjem, grupa Pierre Fabre postala je svjetski uzor u području dermatokozmetike i pouzdan partner farmaceuta u svijetu.

http://www.pierre-fabre.com
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica