Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pridužite nam se

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Merz Pharma grupa

Merz Pharma grupa

Merz Pharma GmbH & Co. KGaA udružuje aktivnosti svoje četiri podružnice, i to Merz Pharmaceuticals, Merz Consumer Care, Merz Dental i Merz Hygiene.

  • Merz Pharmaceuticals provodi istraživanja, razvija, proizvodi i prodaje inovativne lijekove s područja neurologije, psihijatrije, dermatologije i metabolizma. U području istraživanja Azheimerove bolesti Merz Pharmaceuticals je postigao vodeću poziciju s aktivnom supstancijom svjetskog glasa za liječenje umjerene do teške Alzheimerive demencije.
  • Merz Consumer Care je vodeći isporučitelj proizvoda za zdravlje i njegu na njemačkom govornom području sa svojim poznatim brandovima tetesept® i Merz Spezial®.
  • Merz Dental razvija i na tržište donosi sintetičke zubne proteze za liječnike dentalne medicine i dentalne tehničare. S artegral® ImCrown Merz Denthal je razvio prve u svijetu prototipove postraničnih i prednjih zuba potpuno anatomskog izgleda.  
  • Merz Hygiene se specijalizirao u razvoju i komercijalizaciji inovativnih sredstava za dezinfekciju i čišćenje za bolnice, liječničke ordinacije i laboratorije.

Senator je jedan od vodećih proizvođača na tržištu promotivnih artikala za pisanje. Na prvom mjestu je u Europi i zemljama trećega svijeta.

Merz Pharmaceuticals GmbH

Merz Pharmaceuticals je inovativna farmaceutska kompanija specijalizirana u istraživanju i promociji lijekova za liječenje neuroloških i psihijatrijskih oboljenja. Merz je vodeći na području istraživanja Alhzeimerove bolesti i razvio je prvi lijek u svijetu za liječenje umjerenog do teškog stadija Alzheimerove bolesti. U području neurologije, Merz također nudi lijekove za liječenje Parkinsonove bolesti, depresije i distonije.

Sljedeće područje kompetencije je dermatologija. Merz je jedan od vodećih oskrbljivača u estetskoj dermatologiji te nudi proizvode koji uljepšavaju njihove korisnike. U kliničkoj dermatologiji, proizvodi Merza usmjereni su na liječenje ožiljaka, akne, gubitak kose i gljivična oboljenja. Na području metabolizma, Merz nudi lijekove za liječenje bolesti jetara i poremećaja metabolizma lipida.

Kao vodeća njemačka farmacautska kompanija, sa svojim temeljnim istraživanjem i razvojem Merz pridonosi prevenciji i liječenju bolesti koncentrirajući se na razvoj inovativnih lijekova. To je način kako Merz preuzima odgovornost za zdravlje.

Uspjeh Merza na domaćem i inozemnom tržištu simultano jača njegovu poziciju i osigurava dugoročnu neovisnost.   

Merz Consumer Care GmbH

Merz Consumer Care GmbH nudi inovativne proizvode pod krovnim brendovima tetesept® i Merz Spezial®, koji značajno unaprjeđuju kvalitetu života. Dobro utemeljena istraživanja i proizvodnja temeljena na standardima farmaceutske kvalitete formiraju znanstvene temelje i uspjeh. Ovo područje djelovanja se kontinuirano širi novim inovativnim proizvodima.

Pod krovnim brandoa tetesept®, Merz nudi široku paletu proizvoda baziranih na kombinaciji tradicionalne naturopatije i najsuvremenijih znanstvenih spoznaja. Asortiman tetesept® obuhvaća zdravstvene i wellnes kupke, proizvode za tuširanje, proizvode za hlađenje i samomedikaciju, kao i vitaminske i mineralne dodatke prehrani. U ljekarnama i drugim prodajnim mjestima Merz je jedan od vodećih brendova u području terapeutskih kupki i proizvoda za hlađenje.

Merz Spezial® dokazao je svoju učinkovitost kroz desteljeća kao linija proizvoda za kožu, kosu i nokte. Merz Spezial dražeje®, vodeći među proizvodima te linije, je danas jedan od najbolje poznatih brendova na trištu kozmetike i dodataka prehrani. Merz Spezial® je također aktivan i na tržištu njege lica, na primjer s Merz Spezial® maskama u pjeni.

http://www.merz.com

http://www.merz.de
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica