Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o proizvodu

Reidrato

Reidrato

Hrana za posebne prehrambene potrebe - s glukozom i mineralima za oralnu rehidraciju

SASTOJCI

Glukoza, maltodekstrin, natrijev klorid, natrijev citrat, kalijev citrat, kalijev klorid, aroma naranče, sladilo: acesulfam kalij. Ne sadrži gluten.

NAMJENA

Za dijetalnu prehranu bolesnika s gubitkom elektrolita i vode kod proljeva; od šestog mjeseca starosti nadalje. Za oralnu rehidraciju u slučaju proljeva.

NAČIN UPORABE

Primjenjuje se u starosnoj dobi od šest mjeseci nadalje. Sadržaj jedne vrećice otopi se u 250 ml prokuhane i ohlađene vode. Preporuča se jedna vrećica na dan te prema stupnju dehidracije i ovisno o dobi djeteta. U slučaju teškog proljeva savjetuje se da tijekom prva četiri sata dijete popije 50 do 100 ml otopine po kilogramu tjelesne težine. Tijekom slijedećih 12 sati 10-50 ml/kg tjelesne težine, a zatim 10 ml/kg tjelesne težine nakon svakog proljeva. Najveća doza za odrasle osobe je jedna litra pripremljene otopine (četiri vrećice).

UPOZORENJA

Prije uporabe o doziranju upitati liječnika ili ljekarnika. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

PROIZVOĐAČ

Pharmalife Research s.r.I.

PAKIRANJE

Vrećice a 6,5 g x 10.

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica