Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o proizvodu

EXOMEGA - STERILNA emolijentna njega s ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi


EXOMEGA† D.E.F.I† NJEGA†† STERILNA KOZMETIKA

Sterilna emolijentna njega s aktivnim biljnim ekstraktima, koja sadrži samo† najvažnije sastojke za smanjivanje suhoće i umirivanje iritacija kod atopične i vrlo suhe kože, proizvedena je jedinstvenim procesom koji uključuje nekoliko postupaka:

1. Sterilizacija tijekom proizvodnje
Proces proizvodnje koji uključuje i sterilizaciju formule samog proizvoda zahtijeva specifično okruženje i proizvodne pogone koji udovoljavaju najvišim tehnološkim zahtjevima, kao i znanje i iskustvo u proizvodnji u sterilnim uvjetima. Tvrtka Pierre Fabre i Avťne dermatološki laboratoriji patentirali su jedinstveni proizvodni proces, razvijen na osnovi dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji lijekova, osobito injekcionih.

2. Patentirani sustav hermetičkog zatvaranja tube s proizvodom - D.E.F.I system (Device for Exclusive Formula Integrity)
D.E.F.I sustav zatvaranja je inovativni sustav zatvaranja tube proizvoda, jedinstven u svijetu dermokozmetike, koji sprječava bakterijsku kontaminaciju proizvoda i osigurava sterilnost proizvoda tijekom uporabe. Uz D.E.F.I sustav zatvaranja proizvod ne mora sadržavati parabene, ostale konzervanse i tvari koje djeluju kao konzervansi te ostaje sterilan i zaštićen tijekom cijelog vremena uporabe.

3. Odabir samo neophodnih sastojaka
Ovaj jedinstveni proces omogućuje vrlo strog odabir formule proizvoda za higijenu i njegu kože s minimalnim brojem neophodnih sastojaka visoke čistoće i odlične podnošljivosti, a bez dodatka tvari koje iritiraju kožu. Također omogućuje i eliminaciju nepotrebnih sastojaka, potencijalnih iritansa i alergena: parabena, ostalih konzervansa i tvari koje djeluju kao konzervansi, parfema ili emulgatora.

SC.png

Sterilna kozmetika znači da će Vaša koža dobiti samo ono što je neophodno i esencijalno jer
pruža jedinstvenu sigurnost i maksimalnu učinkovitost.

Izdanak zobi.bmp

Rhealba® zob koju sadrže svi A-DERMA proizvodi, odabrana je zbog svojih antiiritacijskih i umirujućih svojstava među više od 80 sorti i kultivirana na kontrolirani način. Dugogodišnje iskustvo uzgoja Rhealba® zobi i istraživačka praksa stjecana više od 20 godina doveli su nas do otkrića osobitih i dosad nezamijećenih svojstava izdanaka Rhealba® zobi, požnjevenih u prvom stadiju punog rasta a to su: maksimalna koncentracija specifičnih djelatnih tvari, izvanredna učinkovitost i vrlo dobra podnošljivost.

A-DERMA EXOMEGA proizvodi nove generacije sadrže dvije originalne patentom zaštićene djelatne tvari:

  • ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi, zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih tvari, ciljano regulira otpuštanje upalnih medijatora (tvari koje uzrokuju iritaciju kože)
  • Filaxerin® - jedinstvena i originalna kombinacija tvari koja potiče sintezu filagrina i omega 6 masnih kiselina - obnavlja zaštitni hidrolipidni sloj i smanjuje suhoću kože.

Proizvodi za njegu osmišljeni su s ciljem ublažavanja suhoće i iritacije atopične i vrlo suhe kože, a proizvodi namijenjeni svakodnevnoj higijeni nježno čiste kožu djelujući umirujuće. Vrlo dobra podnošljivost dokazana je ispitivanjem pod dermatološkom kontrolom.

56278.jpg†††

A-DERMA EXOMEGA D.E.F.I† emolijentna krema

s ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi

*svakodnevna njega za atopičnu i vrlo suhu kožu dojenčadi, djece i odraslih; sterilna kozmetika

pakiranje 200 ml i 50 ml

STERILNA emolijentna njega za atopičnu i vrlo suhu kožu.
Patentirani sustav zatvaranja
0%† PARABENA, KONZERVANSA, PARFEMA
Smanjuje suhoću. Umiruje iritacije.

EXOMEGA D.E.F.I emolijentna krema je glatke teksture koja vraća osjećaj ugodnosti, vrlo se lako nanosi i brzo upija. Može se koristiti za njegu lica i tijela (bebe, djeca i odrasli). Njezina visoka podnošljivost na koži testirana je pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom na atopičnoj koži. Hipoalergena*.SASTAV:WATER(AQUA), MINERAL OIL (PARAFINUM LIQUIDUM), PEG-12, GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL, MYRETH-3 MYRISTATE, CYCLOHEXASILOXANE, POLYACRYLAMIDE, NIACINAMIDE, 10-HYDROXYDECENOIC ACID, AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT, BHT, C13-14 ISOPARAFFIN, DISODIUM EDTA, LAURETH-7, SODIUM ACETATE, TOCOPHEROLNAČIN PRIMJENE:Nanijeti jednom do dva puta dnevno. Nakon svakog nanošenja, uklonite bilo koji ostatak proizvoda s kapice i zatvorite tubu. Kapica može promijeniti boju tijekom uporabe,† ali to ne utječe na kvalitetu proizvoda. Možda ćete morati pritisnuti malo jače tubu† u odnosu na ostale standardne† tube da bi proizvod izašao. To je normalno.


*Formulirana tako da smanji rizik od alergijskih reakcija.

56277.jpg

EXOMEGA D.E.F.I† emolijentnI balzam

s ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi

*svakodnevna njega za atopičnu i vrlo suhu kožu dojenčadi, djece i odraslih; sterilna kozmetika

pakiranje 200 ml†

STERILNA emolijentna njega za atopičnu i vrlo suhu kožu.
Patentirani sustav zatvaranja
0%† PARABENA, KONZERVANSA, PARFEMA
Smanjuje suhoću. Umiruje iritacije.

EXOMEGA D.E.F.I emolijentni balzam ima bogatu i neljepljivu teksturu koja se vrlo lako nanosi i brzo upija. Može se koristiti za njegu lica i tijela (bebe, djeca i odrasli). Njegova visoka podnošljivost na koži testirana je pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom na atopičnoj koži. Hipoalergen*.SASTAV:WATER(AQUA), MINERAL OIL (PARAFINUM LIQUIDUM), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), GLYCERIN, POLYSORBATE 60, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, PEG-12, OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL, SQUALANE, NIACINAMIDE, 10-HYDROXYDECENOIC ACID, AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT, BHT, C13-14 ISOPARAFFIN, CETEARYL GLUCOSIDE, DISODIUM EDTA, LAURETH-7, POLYACRYLAMIDE, SODIUM ACETATE, TOCOPHEROLNAČIN PRIMJENE:Nanijeti jednom do dva puta dnevno. Nakon svakog nanošenja, uklonite bilo koji ostatak proizvoda s kapice i zatvorite tubu. Kapica može promijeniti boju tijekom uporabe,† ali to ne utječe na kvalitetu proizvoda. Možda ćete morati pritisnuti malo jače tubu† u odnosu na ostale standardne† tube da bi proizvod izašao. To je normalno.


*Formuliran tako da smanji rizik od alergijskih reakcija.

A-Derma Exomega emolijentno mlijeko 200 ml.jpg

EXOMEGA emolijentnO MLIJEKO - NOVO

s ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi

*svakodnevna njega za atopičnu i vrlo suhu kožu dojenčadi, djece i odraslih; sterilna kozmetika

pakiranje 200 ml†

STERILNA emolijentna njega za atopičnu i vrlo suhu kožu.
Patentirani sustav zatvaranja
0%† PARABENA, KONZERVANSA, PARFEMA

Fluid. Za novorođenčad, djecu i odrasle. Protiv grebanja. KOŽA SKLONA ATOPIJI.

Formula oslobođena nepotrebnih sastojaka i sačuvana netaknuta zahvaljujući† potpuno jedinstvenoj kombinaciji:
• patentirana sterilizacija** formule
• potpuno hermetičko patentirano pakiranje**
• rigorozan odabir samo osnovnih sastojaka
Rezultat: vaša njega kože ostaje sterilna i zaštićena tijekom primjene i potpuno je oslobođena od svih oblika konzervansa. STERILNA KOZMETIKA sadržI samo osnovne sastojke.

Djelatni sastojci, ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi, Filaxťrine® i vitamin B3, umirit će iritaciju i obnoviti kožnu barijeru, a rezultat će biti smanjena fragilnost i suhoća kože. Koži trenutno vraćaju osjećaj ugode† i ublažavaju svrbež*.

NAČIN PRIMJENE:Nanijeti jednom dnevno nakon čišćenja kože Exomega emolijentnim uljem za čišćenje ili Exomega emolijentnim pjenušavim gelom.

*Uzrokovan suhoćom kože.

**Patent u prijavi.

A-DERMA EXOMEGA NJEGA

Lait Emoliente EXOMEGA 400ml FA.jpg

A-DERMA EXOMEGA EMOLIJENTNO MLIJEKO

s ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi

*svakodnevna njega za atopičnu i vrlo suhu kožu dojenčadi, djece i odraslih; bez parfema, bez parabena

pakiranje 400 ml

A-DERMA EXOMEGA proizvodi za njegu odgovaraju potrebama atopične i vrlo suhe kože beba, djece i odraslih. Smanjuju suhoću kože, umiruju iritacije, obnavljaju prirodnu obranu kože i štite je od vanjskih negativnih djelovanja. Bez parfema, bez parabena. Hipoalergeno. NAČIN PRIMJENE:Mlijeko (kao i kremu i balzam) ne nanosimo direktno na kožu, nego ga najprije protrljamo među dlanovima, kako bismo ga ugrijali i olakšali razmazivanje. Učinak je bolji ako proizvod nanesete blagom masažom.

-------------------------------------------------------------------

Bain-Apaisant-Corps 250 exomega FA.jpg

A-DERMA EXOMEGA UMIRUJUĆA KUPKA

s ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi

*svakodnevna njega za atopičnu i vrlo suhu kožu dojenčadi, djece i odraslih

pakiranje 250 ml

Ne sadrži detergente pa nije proizvod za higijenu već za njegu. Ne pjeni se. Umiruje iritaciju i vlaži kožu zahvaljujući kombinaciji ekstrakta izdanaka Rhealba® zobi i Filaxerina®. U akutnoj fazi bolesti kupka je idealno sredstvo za vlaženje i umirenje kože.NAČIN PRIMJENE:U vodu za kupanje stavite dva zatvarača za dječje kupke, četiri za kupke odraslih. Kupanje neka ne traje duže od 10 minuta. KOŽU NE ISPIRITE NAKON KUPANJA! Osušite nježno bez trljanja, nježnim tapkanjem.


A-DERMA EXOMEGA HIGIJENA

Shampooing-Mousse exomega.jpg

A-DERMA EXOMEGA ŠAMPON - PJENA

s ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi

*higijensko sredstvo za vlasište beba i djece s ekstremno suhom kožom s tendencijom k atopijskom dermatitisu

pakiranje 125 ml

Prva šampon-pjena namijenjena higijeni kose i vlasišta kod beba i male djece s atopičnom kožom. Osigurava pranje kose bez suza, pod tušem ili u kadi.NAČIN PRIMJENE:Protresti prije upotrebe. Nanjeti jednu do dvije doze pjene na mokro vlasište, nježno umasirati i temeljito isprati. Upotrijebiti 2 do 3 puta tjedno. Ukoliko je potrebno, može se koristiti svakodnevno.

-------------------------------------------------------------------

A-Derma Exomega gel 2u1 200ml.jpg

A-DERMA EXOMEGA EMOLIJENTNI GEL ZA ČIŠĆENJE 2u1 - novo

s ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi

*higijensko sredstvo za vlasište i kožu za†atopičnu i vrlo suhu kožu dojenčadi i djece

pakiranje 200 ml i 500 ml

Za tijelo i kosu. Bez sapuna, biorazgradiva* formula. Fiziološka pH vrijednost i nježan miris.
Hipoalergeno**.
Ne peče za oči.

* smjernica za ispitivanje OECD 301B
** formulirano kako bi se rizik od alergijske reakcije sveo na minimum

Emolijentni gel za čišćenje 2u1 čini kožu mekom, a kosu svilenkastom.

NAČIN PRIMJENE:Koristiti svakodnevno za tuširanje ili kupanje. Nježno umasirajte na mokru kožu i kosu. Nakon tuširanja ili kupanja temeljito isprati i osušiti kožu bez trljanja.

-------------------------------------------------------------------

exomega_ulje_za_ciscenje.jpg

A-DERMA EXOMEGA EMOLIJENTNO ULJE ZA TUŠIRANJE

s ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi

*svakodnevna higijena za†atopičnu i vrlo suhu kožu dojenčadi, djece i odraslih

pakiranje 200 ml

Formulirano za svakodnevno čišćenje atopične i vrlo suhe kože(bebe, djeca i odrasli). Bez parabena.

  • Nježno čisti kožu† (bez sapuna).
  • Umiruje kožu zahvaljujući ekstraktu izdanaka Rhealba® zobi, koji regulira iritaciju kože.
  • Vlaži kožu i smanjuje suhoću zahvaljujući Filaxerinu®.

.NAČIN PRIMJENE:Nježno umasirajte na mokru kožu. Isperite i osušite kožu bez trljanja. Obavezno ispiranje.

-------------------------------------------------------------------

Exomega_gel.jpg

A-DERMA EXOMEGA EMOLIJENTNI PJENUŠAVI GEL†

s ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi

*svakodnevna higijena za†atopičnu i vrlo suhu kožu dojenčadi, djece i odraslih

pakiranje 500 ml i 200 ml

Pjenušavi gel bez sapuna za svakodnevnu higijenu -† nježno čisti, umiruje atopičnu i vrlo suhu kožu prilikom tuširanja ili kupanja. Bez parfema. Bez parabena.NAČIN PRIMJENE: Koristiti svakodnevno za tuširanje ili kupanje. Nježno umasirajte na mokru kožu. Nakon tuširanja ili kupanja temeljito isprati i osušiti kožu bez trljanja.


†EXOMEGA SPECIFIČNA ZAŠTITA

Prije kupanja u moru ili bazenu preporučujemo:

bk.bmp†††

A-DERMA EXOMEGA Barièrre krema

*zaštitna krema†za atopičnu kožu (štiti kožu od kontakta s morskom ili bazenskom vodom)

pakiranje 100 ml

A-DERMA EXOMEGA Barièrre krema formulirana† je na bazi dobro podnošljivih neokluzivnih silikona i ekstrakta Rhealba® zobi. Hidrofobna, tvori nevidljivi zaštitni sloj na površini epidermisa. Izolirana od vode, koža je zaštićena od iritacija i reaktivne suhoće. Umiruje kožu zahvaljujući umirujućim i antiiritacijskim svojstvima Rhealba® zobi.NAČIN PRIMJENE:Prije kupanja (djeca i odrasli) nanesite u tankom sloju na dijelove tijela, za zaštitu od kontakta s vodom (nakon zaštite od sunca, ukoliko je potrebna). Nakon kupanja kremu uklonite blagim higijenskim sredstvom (gel ili dermatološki sindet bez sapuna). Isprati čistom vodom.

Posebne mjere opreza: izbjegavati primjenu kod djece s poznatom alergijom na žitarice. Ne koristiti u slučaju već postojećih ekcema.

EDSC.png

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica