Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o proizvodu

PRIMALBA dermopedijatrijska linija proizvoda


Koža dojenčadi i male djece nezrela je i osjetljivija od kože odraslih. Ne može u potpunosti ispuniti svoju ulogu barijere prema vanjskim štetnim utjecajima, što je čini ranjivom i sklonom iritaciji i crvenilu. Zato je važno odabrati posebno blage, hipoalergene proizvode za čišćenje i njegu, prilagođene nježnoj dječjoj koži.

Dermopedijatrijska linija namijenjena najmlađima nositelj je posebne povelje sigurnosti. Pridržavajući se Povelje o dermopedijatrijskoj sigurnosti, preuzeli smo obvezu da nježnoj koži djece i beba ponudimo najbolje od naših istraživanja
i aktivnih sastojaka.

  • Aktivni sastojci odabrani su posebno za pedijatrijsku primjenu.
  • Rhealba® zob proizvodi isključivo naš Phytofiliere.
  • Evaluacija i kliničke studije sustavno se provode pod dermatološkom i pedijatrijskom kontrolom (učinkovitost, prihvatljivost i podnošljivost).
  • Kliničke studije provode se na bebama u normalnim uvjetima.
  • Prikladna pakiranja onemogučuju neovlašteno rukovanje, mogu se reciklirati i na kojima koristimo netoksičnu boju.
  • Ova Povelja jamči Vam da koristite proizvod posebno prilagođen čak i najosjetljivijoj koži.

A-DERMA proizvodi potpuno su sigurni za korištenje i pružaju trajnu kvalitetu i učinkovitost koja se očituje ne samo u odabiru osnovne sirovine, več i u standardu izrade proizvoda koji poštuje današnje principe u pedijatriji:

- proizvodi bez sapuna,
- bez parfema, ili hipoalergenog blagog mirisa,
- slabo se pjene i dobro ispiru,
- svi proizvodi 100% paraben-free,
- minimalno ili, kada je to moguće, bez konzervansa.

56365.jpg

A-Derma Primalba krema za pelensku regiju
s ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi

pakiranje: 100 ml

A-DERMA PRIMALBA krema za pelensku regiju je dermopedijatrijski proizvod namijenjen svakodnevnoj njezi pelenske regije. U kombinaciji s odgovarajućim higijenskim sredstvom (A-DERMA PRIMALBA blagi gel za pranje iliA-DERMA PRIMALBA blago mlijeko za čišćenje) čini bebinu kožu glatkom i štiti je od pojave pelenskog osipa. Ovaj zaštitni učinak ostvaruje se na 2 načina – mehanički (neokluzivni film) i djelovanjem aktivnih sastojaka.

A-DERMA PRIMALBA krema za pelensku regiju posebno je prilagođena svakodnevnoj njezi pelenske regije. Sadrži ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi, koji ima protuupalno, umirujuće, omekšavajuće i zacjeljujuće djelovanje. Cink oksid štiti osjetljivu dječju kožu (antiseptički učinak), bakar sulfat ima antibakterijsko djelovanje i inhibira aktivnost ureaze (enzima) te tako održava uravnotežen pH. A-DERMA PRIMALBA krema za pelensku regiju osim toga, formira neokluzivni zaštitni sloj na koži i sprječava penetraciju ureje (uobičajene paste za pelensku regiju su u ispitivanjima pokazale da upijaju urin te ga na kraju dovode u kontakt s kožom, što omogućuje povećanje penetracije ureje u epidermis i dermis). Sadrži maslinovo ulje koje obnavlja i hrani kožu, a vitamin E ostvaruje antioksidativno djelovanje. A-DERMA PRIMALBA krema za pelensku regiju ne sadrži parfeme. Koriste se posebno odabrani dopušteni konzervansi, koji poštuju A-DERMINU Povelju o dermopedijatrijskoj sigurnosti. Ne ostavlja masan i ljepljiv trag. Preporučuje se u kombinaciji s odgovarajućim higijenskim sredstvom.

NAČIN PRIMJENE: nanijeti u debelom sloju kod svake promjene pelene dok osip ne nestane. Može se koristiti svakodnevno, za prevenciju pojave pelenskog osipa.

---------------------------------------------------------------------

Primalba gentle cocoon cream 100ml.jpg

A-DERMA PRIMALBA cocoon KREMA
s ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi

pakiranje: 100 ml

A-DERMA PRIMALBA Cocoon krema s ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, dan za danom, vlaži, umiruje i štiti nježnu dječju kožu. Namijenjena je za svakodnevnu njegu kože lica i tijela. Ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi i glicerin intenzivno vlaže i umiruju kožu, a lipidni kompleks na bazi pčelinjeg voska i biljnih skvalena štiti kožnu barijeru i jača njezinu prirodnu obrambenu funkciju. Bogata i svilenkasta tekstura olakšava nanošenje i ostavlja na koži nježan miris. Hipoalergena formula ispitana pod nadzorom dermatologa i pedijatara. Bez parabena.

NAČIN PRIMJENE: svakodnevno nanijeti na čistu i suhu kožu lica i tijela. Za nanošenje kreme pomoću masaže, na dlanove nanesite količinu kreme veličine lješnjaka i trljanjem među dlanovima ugrijte prije nanošenja.

--------------------------------------------------------------------

Primalba cleansing lotion 500ml.jpg

A-DERMA PRIMALBA MLIJEKO ZA ČIŠĆENJE KOŽE
s ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi

pakiranje: 500 ml

Čisti osjetljivu bebinu kožu lica i tijela, omekšava i umiruje kožu.

NAČIN PRIMJENE: nanijeti mlijeko na papirnatu maramicu ili vatu. Nije potrebno ispirati s kože nakon primjene!

--------------------------------------------------------------------
Primalba gentle foaming gel 500ml.jpg

A-DERMA PRIMALBA blagi GEL ZA PRANJE
s ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi

pakiranje: 500 ml

Nježno čisti osjetljivu dječju kožu i kosu.

NAČIN PRIMJENE: nakon pranja kožu i kosu isprati čistom vodom.

--------------------------------------------------------------------

56366.jpg

A-DERMA PRIMALBA pjena protiv tjemenice
s ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi

pakiranje: 150 ml

AKTIVNI SASTOJCI: Ekstrakt Rhealba® zobi, glicerol, Keluamid® (registriran patent PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE).

SVOJSTVA: A-DERMA PRIMALBA pjena protiv tjemenice je dermopedijatrijski proizvod namijenjen prevenciji i njezi tjemenice kod dojenčadi i male djece. Svojim aktivnim sastojcima (Keluamid® i kompleks glikosaharida) uklanja ljuskice i nježno čisti vlasište. Keluamid® djeluje kao keratolitik jer mehanički (bubrenjem) uklanja ljuske s vlasišta A-DERMA PRIMALBA pjena protiv tjemenice je hipoalergena. Ispitana je pod nadzorom dermatologa i pedijatara.

NAČIN PRIMJENE: bočicu postaviti okomito i pritiskom pumpice istisnuti jednu dozu pjene. Nanijeti pjenu na suho vlasište prije kupanja i ostaviti da djeluje 5 minuta, zatim nježno umasirati i temeljito isprati. Postupak ponoviti ako je potrebno. U slučaju kontakta s očima, oči dobro isprati.

gamme primalba B+b+ 2012.jpg


A-DERMA Primalba linija proizvoda za njegu zdrave kože dojenčadi i male djece

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica