Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Opširnije o proizvodu

Prevencija strija

Prevencija strija

Trudnoća je vrlo stresan događaj za kožu, osobito u području trbuha, bedara i dojki. Mehaničko rastezanje kože te prvenstveno povećana hormonalna aktivnost mogu uzrokovati pojavu strija (striae gravidarum ). Strije su izdužene, nekoliko milimetara široke, različito dugačke ružičaste do bijele brazde na koži, nastale zbog stanjenja površinskog sloja kože (epidermisa) i promjena u strukturi vlakana elastina i kolagena u dubljim slojevima kože. Iako se sklonost nasljeđuje, mogućnost nastanka strija povećava i prekomjerno dobivanje na težini tijekom trudnoće. Najčešće nastaju u drugom tromjesečju trudnoće. Za dodatnu njegu kože, osobito tijekom trudnoće, predstavljamo vam ELANCYL kremu za sprečavanje strija.


 
54812 Krema za spreč.strija150 ml.jpgElancyl Krema za sprečavanje strija 500 ml.jpg


ELANCYL krema za sprečavanje strija

pakiranje: 150 i 500 ml

Krema za sprečavanje stvaranja i ublažavanje izraženosti, veličine i boje strija u adolescenciji, trudnoći (nakon 4. mjeseca) i kod značajnijih varijacija tjelesne težine. Pomaže spriječiti i smanjiti nove strije. Formula prilagođena trudnoći. Ispitano pod dermatološkom kontrolom.
Elancyl krema za sprečavanje strija pomaže spriječiti pojavu novih strija i smanjuje nove strije. Zahvaljujući koncentraciji ulja šafranike i vitamina E, Elancyl krema za sprečavanje strija vlaži*, hrani i čini kožu podatnijom, povećavajući njenu otpornost na razvlačenje. Njega glatka tekstura se odmah upija.

Način primjene: Nanijeti kremu 1-2 puta dnevno na zahvaćene dijelove kože (trbuh, stražnjicu, bokove, bedra, dojke). Najbolje je proizvod početi primjenjivati od četvrtog mjeseca trudnoće i nastaviti sve do mjesec dana nakon rođenja djeteta. Izbjegavajte mazanje područja dojki ako dojite.

Ulje za njegu strija.jpg

Elancyl Ulje za njegu strija

pakiranje: 150 ml

Sadrži samo 7 sastojaka a formula ujedinjuje 100% prirodna biljna ulja: ulje podlanka (divljeg lana), ulje noćurka i ulje šafranike. Tekstura mu je prikladna za masažu. Koristite ga već od 4. mjeseca trudnoće a može se koristiti i za vrijeme dojenja. Elancyl ulje za njegu strija je dermatološki ispitano kako bi se osigurala njegova sigurnost. Ne sadrži esencijalna ulja. Bez parabena. Bez fenoksietanola.

Način primjene: Nanijeti jednom ili dva puta dnevno na trbuh, stražnjicu, bedra, bokove i grudi, koristeći kružne masažne pokrete.

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica