Glavni sadržaj | Tražilica

Oktal Pharma

Zastupstva

AMO

Abbott Medical Optics (AMO), međunarodna tvrtka sa sjedištem u Orange County, Kalifornija, SAD, bavi se proizvodnjom sredstava za njegu kontaktnih leća i oftalmoloških kirurških proizvoda.

» opširnije

Bioclin

BioClin je nizozemska tvrtka osnovana 1989. u Delftu. Koncept tvrtke temelji se na bioaktivnom pristupu. Riječ je o inovativnom smjeru u razvoju (para)farmaceutskih proizvoda, proizvoda za osobnu njegu i lijekova.

» opširnije

Bioline Products s.r.o.

Zdravlje je najvažnije svima nama. Uklanjanje toksina i patogena iz probavnog sustava je neophodno za uspostavu i održavanje zdravlja i dugovječnosti u modernom načinu života.

» opširnije

Celltrion Healthcare Co.,Ltd

Od svog osnutka 1999. godine, Celltrion Healthcare Co.,Ltd posvećen je promicanju zdravlja i dobrobiti čovječanstva na globalnoj razini.

» opširnije

Dentinox Gesellshaft Lenk & Schuppan

Farmaceutska tvrtka Dentinox osnovana je 1951. u Berlinu. U svojim proizvodima, poznatima diljem svijeta u liječenju zdravstvenih tegoba koje prate dojenačku i dječju dob, koriste odabrane biljne vrste i njihove prerađevine koje učinkovito pomažu kod uklanjanja probavnih smetnji, problema koji prate nicanje zubi u dojenčadi i djece, te navike sisanja prstiju.

» opširnije

Dr. Niedermaier Pharma GmbH

Više od 70 godina istraživanja i razvoja za vaše zdravlje
Dr Niedermaier Pharma je obiteljska tvrtka i inovativan laboratorij za jedinstvene kaskadno fermentirane prirodne koncentrate…

» opširnije

Enzymedica

Enzymedica, kompanija osnovana u proljeće 1998., je specijalizirana za proizvodnju dodataka prehrani na bazi enzima visoke kvalitete i potentnosti, u čijem kreiranju koristi stručna znanja liječnika, istraživača i kliničkih stručnjaka.

» opširnije

Farma-Derma

Farma-Derma je osnovana u Bolonji (Italija) 1989. godine. Cilj kompanije je istraživanje i razvoj inovativnih proizvoda za žensko zdravlje, tako da je njihov asortiman proizvoda vezan uz područje ginekološke patologije.

» opširnije

Gerolymatos International S.A.

Gerolymatos International S.A. međunarodna je farmaceutska kompanija sa sjedištem u Ateni (Grčka), koja s ponosom ističe kako je jedna od najtradicionalnijih, povijesnih i prestižnih kompanija u obiteljskom vlasništvu u Grčkoj farmaceutskoj industriji. Ova kompanija razvija, proizvodi, distribuira i promovira vlastite proizvode i proizvode renomiranih međunarodnih partnera. Na globalnoj razini ima široku mrežu povezanih tvrtki, zajedničkih ulaganja i lokalnih distributera, omogućujući dostupnost svojih proizvoda potrošačima u više od 50 zemalja svijeta.

» opširnije

Hermes

HERMES Arzneimittel jedna je od vodećih njemačkih farmaceutskih tvrtki s područja preventivne medikacije. Osnovao ju je 1907. godine Franz Gradinger s osnovnom idejom obiteljskog poduzetništva, koja se kao takva zadržala sve do danas.

» opširnije

Hübner

Medopharm je srednje velika njemačka farmaceutska tvrtka. Osnovana je 1932. godine u Münchenu pod imenom Dr. Boether GmbH, a od 1938. godine nosi ime Medopharm GmbH.

» opširnije

Kwizda grupa

Svoje početke Kwizda grupa bilježi u davnoj 1853. godini kada je gospodin Franz Johann Kwizda osnovao prvu Kreisapotheke u malom austrijskom gradu Korneuburg i započeo s proizvodnjom humanih i veterinarskih lijekova.

» opširnije

Lenus Pharma Ltd

Lenus Pharma je farmaceutska kompanije u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Beču (Austrija). Specijalizirala se na polju istraživanja, razvoja, marketinga i distribucije nutricionističkih proizvoda, koji su unutar Europske unije klasificirani kao „hrana s posebnom medicinskom namjenom“ (direktiva EU komisije broj 1999/21/EC).

» opširnije

Medtronic

Medtronic je vodeća svjetska kompanija za proizvodnju medicinske tehnologije. Svake godine svojim proizvodima pomaže šest milijuna ljudi diljem svijeta u liječenju šećerne bolesti te srčanih, neuroloških i krvožilnih oboljenja i na taj način produžuje i poboljšava kvalitetu života.

» opširnije

Mentholatum

Povijesni tragovi - Počeci tvrtke Mentholatum datiraju iz 1800. godine u Kanzasu (SAD), kada je Albert Alexander Hyde sretnim slučajem započeo proizvodnju sapuna i kreme za brijanje. Vrlo brzo predstavio je i Mentholatum mast, proizvod napravljen kombinacijom mentola (Menthol) i naftnog želea (Petrolatum Jelly), a iz koje je nastao i današnji naziv tvrtke.

» opširnije

Nestle Nutrition

Sve je počelo davne 1867. godine, kad je gospodin Henri Nestlé proizveo prvo mlijeko namijenjeno dojenčadi i time spasio život susjedova djeteta. Od tada, Nestlé Nutrition kao kompanija ima za cilj proširiti svoj posao koji se temelji na ljudskim vrijednostima i principima.

» opširnije

Pharmalife Research

Kompaniju Pharmalife Research krase kvaliteta, pouzdanost, inovacija i primjena znanstvenih spoznaja. Od 1997., Pharmalife Research istražuje biljke i biljne ekstrakte razvijajući nove prirodne tretmane. Od svojih početaka, svoju filozofiju bazira na konceptu "moderne fitoterapije" u sklopu tradicionalne medicine, koji se danas smatra znanstvenom disciplinom.

» opširnije

Pierre Fabre Dermo-Cosmetique

Pierre Fabre, farmaceut iz Castresa na jugozapadu Francuske, osnovao je Laboratories Pierre Fabre Medicament. Grupa Pierre Fabre svoj rad započela je kao nacionalni laboratorij u Francuskoj, a kasnije (1970.-1973.) se proširila na međunarodna tržišta: Španjolska, Italija, Njemačka, Švicarska. Tijekom devedesetih, kompanija nastavlja sa širenjem putem brojnih akvizicija (Physicians Formula u SAD, Robapharm u Švicarskoj...) i otvaranjem novih podružnica diljem cijelog svijeta.

» opširnije

Pierre Fabre / Eau Thermale Avène

Eau Thermale Avène proizvodi su dermokozmetički proizvodi što znači da zadovoljavaju visoke kriterije primjene u dermatologiji. Namijeni prvenstveno osjetljivoj koži, Eau Thermale Avène proizvodi izvor su olakšanja za kožu koja pokazuje probleme u svakodnevnim i stresnim situacijama.

» opširnije

Pierre Fabre / A-DERMA

A-DERMA je linija proizvoda za čišćenje i njegu kože novorođenčadi i male djece; osjetljive kože djece i odraslih; nadražene, oštećene i iritirane kože; vrlo suhe i atopične kože a čiji je osnovni aktivni sastojak prirodnog podrijetla - ekstrakt Rhealba® zobi. Zob je dobro poznata žitarica koja se zbog svojih sastojaka odavno koristi. Brašno zobi koristilo se u kupkama i oblozima za ublažavanje svrbeža, iritacije i suhoće kože. U Laboratorijima A-DERMA odabrana je posebna vrsta "bijele" zobi patentirana pod nazivom Rhealba® zob.

» opširnije

Pierre Fabre / Ducray

Inovativna rješenja od 1930.

» opširnije

Pierre Fabre / Elancyl

Elancyl laboratoriji - pioniri u anticelulitnoj njezi iza sbe imaju 40 godina inovacija, 40 godina učinkovitosti i zadovoljstva u kreiranju proizvoda za njegu tijela, koji ujedinjuju uspješno djelovanje i ugodu prilikom primjene, za blistavu ljepotu, mladoliki izgled i tijelo savršenog tonusa. Saznajte više o zavidnoj prošlosti ove pionirske marke, nastale na osnovi bogatog stručnog iskustva, koja je oduvijek usmjeravala svoje napore k inovacijama, s formulama jedinstvene učinkovitosti, inspiriranima prirodom i kreiranima u skladu sa strogim standardima farmaceutskih laboratorija.

» opširnije

Pierre Fabre Dermatologie

Pierre Fabre Dermatologie je brand posvećen medicinskoj dermatologiji i dio je divizije Pierre Fabre Dermocosmetique već više od 25 godina.

» opširnije

Pierre Fabre / Klorane

Klorane proizvodi za njegu kose i vlasišta prirodni su i sadrže isključivo ekstrakte ljekovitih biljaka. Sve je počelo godine 1965. kad mr. pharm. Pierre Fabre kupuje Laboratorije Klorane, malu kozmetičku tvrtku na jugu Francuske koja se bavi proizvodnjom sapuna. Već godinu dana poslije proizvode prvi šampon, na bazi kamilice, koji i danas čini važan dio linije proizvoda za njegu kose. Proizvodnju dalje proširuju preparatima za njegu kose, lica i tijela, čija su osnova biljke i njihove djelotvorne komponente.

» opširnije

Procare Health

Procare Health je farmaceutska tvrtka osnovana u Španjolskoj s vizijom pružanja najboljih inovativnih rješenja za poboljšanje zdravlja žene, a okuplja iskusne stručnjake usmjerene prema stvaranju inovativnih proizvoda za žensko zdravlje.

» opširnije

Protexin

Protexin je obiteljska tvrtka posvećena proizvodnji inovativnih proizvoda najviše kakvoće, temeljenih na znanstvenim istraživanjima.

» opširnije

Queisser Pharma

Tvrtku Queisser osnovao je Alfred Queisser 1897. u Hamburgu. S obzirom na to da je po zanimanju bio farmaceut, odlučio je specijalizirati se u proizvodnji proizvoda namijenjenih očuvanju zdravlja i njezi tijela. Poslije mu se priključio ljekarnik Josef Peter Hennes, koji se posebno bavio uzgojem bilja i proizvodnjom biljnih preparata.

» opširnije

Roha Arzneimittel

Roha Arzneimittel je njemačka tvrtka sa sjedištem u Bremenu, specijalizirana u proizvodnji biljnih ljekovitih pripravaka već dulje od 70 godina.

» opširnije

Schaper & Brümmer

Kompaniju Schaper & Brümmer osnovali su davne 1923. godine hrabri entuzijasti Erich Schaper i Albert Brümmer. Od samog početka cilj mladih osnivača je istraživanje prirodnih sastojaka za terapijske svrhe.

» opširnije

Schülke & Mayr

Schülke & Mayr, kemijsko-farmaceutska tvrtka sa sjedištem u Norderstedtu pored Hamburga (Njemačka), jedna je od vodećih europskih proizvođača dezinficijensa, sredstava za higijenu i specijalnih konzervansa za primjenu u humanoj medicini, veterini, prehrambenoj i kozmetičkoj industriji.

» opširnije

Sigmapharm Arzneimittel

Tvrtku Sigmapharm osnovali su 1950. godine prof. dr. Herbert J. Pichler, liječnik Klinike za ORL Kliničke bolnice u Beču i dr. Herbert Punzengruber, kemičar. 60-tih godina prošloga stoljeća, u vrijeme začetaka astronautike, prof. dr. Pichler je u Austriji postao poznat po nadimku “Moonpichler” na temelju uloge komentatora uzbudljivog TV prijenosa prvog slijetanja na Mjesec (u to vrijeme radio je na poslovima TV emitiranja u Innsbrucku). Povezanost astronautike, zračne medicine i svemirskog istraživanja pridonijela je razvoju mnogih projekata i novih oblika lijekova, a od samog početka naglasak je bio na otorinolaringologiji.

» opširnije

So.Se.PHARM

So.Se.PHARM Srl obiteljska je farmaceutska kompanija čiji poduzetnički i proizvođački kapaciteti rastu zajedno sa zahtjevima i napretkom generičkog tržišta kako u Italiji, tako i u svijetu.

» opširnije

Sopharma

Sopharma je jedna od vodećih bugarskih farmaceutskih kompanija, poznata po proizvodnji visokokvalitetnih lijekova.

» opširnije

Surgistar

Provjerite sami zašto Surgistar ima parolu Cutting Edge of Tomorrow.™

» opširnije

Uebe Medical GmbH

Ljekarnik Uebe osnovao je UEBE Medical prije 120 godina u malom njemačkom gradu Zerbst. Svjetski uspjeh je postigao s jednostavnom dijagnostičkom napravom: otkrio je toplomjer sa živom i s njim osvojio svijet.

» opširnije

Zona Vital

Kao i kod svega u životu, tako i u ponudi dodataka prehrani postoje prosječnost i izvrsnost. Naš cilj je <b>izvrsnost</b>, a put do našeg cilja <b>kvaliteta</b>.

» opširnije

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica