Glavni sadržaj | Tražilica

Oktal Pharma

Novosti

Novosti

U skladu s današnjom potrebom brzog protoka informacija, u sklopu ove rubrike nastojat ćemo vas informirati o svim novostima vezanim uz poslovanje Oktal Pharme, njenih podružnica u Splitu, Rijeci i Osijeku kao i povezanih društava. Informacije će se odnositi na primjenu novih tehnologija u poslovanju, nove proizvode u ponudi, i ostale za poslovanje relevantne novosti.

 • Projekt SUTRA – besplatna predavanja za trudnice (01.03.2014.)

  U sklopu projekta SUTRA, koji se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i Agencije za lijekove i medicinske proizvode, a u organizaciji Hrvatskog farmaceutskog društva, održavat će se svaki mjesec besplatna edukativna predavanja za trudnice o prednostima i rizicima uzimanja lijekova i ostalim metodama samoliječenja u trudnoći i tijekom dojenja u Branimir centru u Zagrebu.

 • Predstavljen projekt "SUTRA" - Samoliječenje U TRudnoći i tijekom dojenjA (23.12.2013.)

  U prostoru Cinestar kina Gold Class by American Express, 21. prosinca 2013. široj javnosti predstavljen je projekt besplatnih edukacija trudnica o primjeni bezreceptnih lijekova i ostalih oblika samoliječenja u trudnoći, čime su ujedno započele prijave za besplatne edukacije o samoliječenju u trudnoći i tijekom dojenja.

 • Pod pokroviteljstvom Oktal Pharme održana radionica "Sve o inzulinskoj pumpi" (20.06.2013.)

  Posljednjih godina sve se više priča o inzulinskoj pumpi kao o novijem i naprednijem načinu liječenju šećerne bolesti tipa 1. Istraživanja su pokazala da dobra regulacija šećera u krvi, kao i HbA1c, značajno smanjuju rizik od kroničnih komplikacija šećerne bolesti. Osim bolje metaboličke kontrole, pumpa pridonosi boljoj kvaliteti života sa šećernom bolešću.

 • ARVITA Aronia - dostupna i u Hrvatskoj! (01.06.2013.)

  Sok za prirodno čišćenje organizma!

 • Pismo zdravstvenim radnicima... (11.03.2013.)

  ... o slučaju ozbiljne hipokalcemije s fatalnim ishodom u pedijatrijskom istraživačkom ispitivanju lijeka Mimpara filmom obložene tablete (sinakalcet).

 • Škola usavršavanja za farmaceute 2013. (13.02.2013.)

  Oktal Pharma ponovno organizira školu usavršavanja za farmaceute. Skup će biti vrednovan prema Pravilniku o stručnom usavršavanju magistara farmacije Hrvatske ljekarničke komore s 1,5 bodom.

 • Klorane Bébé - nova linija za njegu najmlađih (02.05.2012.)

  Zastupstvo Pierre Fabre bogatije je za još jednu liniju proizvoda – Klorane Bébé s nevenom – namijenjenu svakodnevnoj higijeni i njezi osjetljive kože beba i djece.

 • Euromelanoma day 2012. (25.04.2012.)

  Ovogodišnji Euromelanoma day, javnozdravstveni preventivni projekt ranog otkrivanja melanoma i drugih zloćudnih tumora kože, održat će se 8. svibnja 2012. u organizaciji Hrvatskog dermatovenerološkog društva Hrvatskog liječničkog zbora i Referentnog centra za melanom Ministarstva zdravlja i socijalne skrbi RH

 • Škola usavršavanja za farmaceute 2011. (30.09.2011.)

  Oktal Pharma u suradnji s Hrvatskim farmaceutskim društvom organizira školu usavršavanja za farmaceute, koja će se održati 05. studenog 2011., u Sheraton Zagreb Hotelu, Kneza Borne 2.

 • Najava stručnog sastanka „Napretci u lokalnoj terapiji akne“, Marija Bistrica, 15. listopada 2011. (06.09.2011.)

  Hrvatsko dermatovenerološko društvo Hrvatskog liječničkog zbora, u suorganizaciji Oktal Pharme d.o.o., organizira stručni sastanak na temu „Napretci u lokalnoj terapiji akne“, koji će se održati u subotu, 15. listopada 2011., u Hotelu Kaj, Zagrebačka bb, u Mariji Bistrici.

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica