Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pridužite nam se

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

Novosti

Novosti

U skladu s današnjom potrebom brzog protoka informacija, u sklopu ove rubrike nastojat ćemo vas informirati o svim novostima vezanim uz poslovanje Oktal Pharme, njenih podružnica u Splitu, Rijeci i Osijeku kao i povezanih društava. Informacije će se odnositi na primjenu novih tehnologija u poslovanju, nove proizvode u ponudi, i ostale za poslovanje relevantne novosti.

 • PROLJETNA PROMOCIJA I NAGRADNA IGRA (19.04.2016.)

  S LEĆOM ACUVUE® osjeti razliku…
  …i posjeti zemlju daleku

 • Oktal Pharmi dodijeljen Certifikat EU GMP dozvole (20.05.2014.)

  Sa zadovoljstvom obavještavamo sve poslovne partnere da je Oktal Pharmi d.o.o. od strane Agencije za lijekove i medicinske proizvode uručen Certifikat EU GMP dozvole, čime smo postali prva i jedina veledrogerija u Hrvatskoj s navedenim certifikatom. Djelatnici Oktal Pharme su ovime još jednom dokazali da mogu u potpunosti zadovoljiti i ispuniti najzahtjevnije procese u pružanju usluga poslovnim partnerima.

 • Projekt SUTRA - besplatni pregledi kože za trudnice + određivanje fototipa kože i savjetovanje (13.05.2014.)

  U sklopu projekta SUTRA, pred trudnicama je novo predavanje, odnosno nova nova prilika družiti se s čak 10 renomiranih zdravstvenih stručnjaka, liječnika i magistara farmacije raznih biomedicinskih specijalnosti, koji će govoriti o raznim temama vezanim za trudnoću kao najdragocjenije razdoblje života.

 • Muškarci, budite i vi na oprezu od raka kože (06.05.2014.)

  U ponedjeljak, 05. svibnja 2014., u zagrebačkom Hotelu Dubrovnik održana je tradicionalna najavna konferencija povodom ovogodišnje kampanje i javnozdravstvene inicijative u borbi protiv raka kože (melanoma) – EUROMELANOMA DAN HRVATSKA 2014., uz slogan “Rak kože možete vidjeti!”. Ovogodišnji Euromelanoma Dan održat će se 14. svibnja 2014.

 • Predstavljen projekt "SUTRA" - Samoliječenje U TRudnoći i tijekom dojenjA (23.12.2013.)

  U prostoru Cinestar kina Gold Class by American Express, 21. prosinca 2013. široj javnosti predstavljen je projekt besplatnih edukacija trudnica o primjeni bezreceptnih lijekova i ostalih oblika samoliječenja u trudnoći, čime su ujedno započele prijave za besplatne edukacije o samoliječenju u trudnoći i tijekom dojenja.

 • Pod pokroviteljstvom Oktal Pharme održana radionica "Sve o inzulinskoj pumpi" (20.06.2013.)

  Posljednjih godina sve se više priča o inzulinskoj pumpi kao o novijem i naprednijem načinu liječenju šećerne bolesti tipa 1. Istraživanja su pokazala da dobra regulacija šećera u krvi, kao i HbA1c, značajno smanjuju rizik od kroničnih komplikacija šećerne bolesti. Osim bolje metaboličke kontrole, pumpa pridonosi boljoj kvaliteti života sa šećernom bolešću.

 • ARVITA Aronia - dostupna i u Hrvatskoj! (01.06.2013.)

  Sok za prirodno čišćenje organizma!

 • Pismo zdravstvenim radnicima... (11.03.2013.)

  ... o slučaju ozbiljne hipokalcemije s fatalnim ishodom u pedijatrijskom istraživačkom ispitivanju lijeka Mimpara filmom obložene tablete (sinakalcet).

 • Škola usavršavanja za farmaceute 2013. (13.02.2013.)

  Oktal Pharma ponovno organizira školu usavršavanja za farmaceute. Skup će biti vrednovan prema Pravilniku o stručnom usavršavanju magistara farmacije Hrvatske ljekarničke komore s 1,5 bodom.

 • Klorane Bébé - nova linija za njegu najmlađih (02.05.2012.)

  Zastupstvo Pierre Fabre bogatije je za još jednu liniju proizvoda – Klorane Bébé s nevenom – namijenjenu svakodnevnoj higijeni i njezi osjetljive kože beba i djece.

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica