Glavni sadržaj | Tražilica
Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb Hrvatska
tel.: +385 1 6595 777
faks: +385 1 6595 701
e-mail: oktal-pharma@oktal-pharma.hr

Pošaljite nam svoj životopis s molbom na e-mail adresu ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr

Oktal pharma d.o.o. pristigle podatke prikupljat će i pohranjivati u bazu kandidata te će ih koristiti isključivo za potrebe mogućeg uključivanja u selekcijski postupak.
Kandidat garantira da su poslani podatci točni i istiniti te je suglasan s njihovim prikupljanjem i obradom u navedene svrhe

Oktal Pharma

O nama

O nama

"Uvijek ćemo se truditi biti u trendu suvremenog poslovanja i svojim klijentima pružiti što kvalitetniju uslugu radi zadovoljenja njihovih želja i potreba."

 

Stara kineska poslovica kaže: "I najduže putovanje mora početi malim korakom". Upravo je na isti način i na isti put 1992. godine krenula Oktal Pharma, koja je ustrajnim i predanim radom dinamičnog i mladog tima stručnjaka prerasla u jednu od vodećih nacionalnih veledrogerija u Republici Hrvatskoj. Brza društvena i tržišna kretanja usmjeravala su i dalje usmjeravaju naš razvoj, ali kupac nam je uvijek bio na prvome mjestu jer jedna je od naših osnovnih postavki da možemo poslovati samo ako kupac kupuje. Postojanost poslovne strategije postavila je temelje za razvoj povjerenja kupaca i omogućila širenje partnerskih odnosa na svim razinama.

Za ostvarenje ciljeva kažu da je često bitnije biti prvi nego biti bolji. Isto je toliko važno i razvijanje ljudske svijesti kako biste i onda kada u nečemu niste prvi ostvarili svoje vizije i prenijeli entuzijazam na tim koji vodite. Sustavi vrijednosti se mijenjaju, a tehnološki napredak omogućuje nam da imamo više vremena i budemo kreativniji, što je nužno u današnje vrijeme. Jednom je netko rekao: "Nema krize ideja. Postoji samo kriza realizacije". Drugim riječima, opstaju samo oni koji krenu u realizaciju svojih ideja.

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica